Închide meniul

Joyskim Dawa, prima reacţie după ce l-a accidentat grav pe Sergiu Hanca: „Nu sunt aici să glumesc cu atacanţii”

Alex Masgras Publicat: 17 noiembrie 2023, 15:57

Reclamă
Joyskim Dawa, prima reacţie după ce l-a accidentat grav pe Sergiu Hanca: „Nu sunt aici să glumesc cu atacanţii

Joyskim Dawa, prima reacţie după ce l-a accidentat grav pe Sergiu Hanca

Sergiu Hanca, în duel cu Joyskim Dawa / Profimedia

Joyskim Dawa a oferit prima reacţie după ce l-a accidentat grav pe Sergiu Hanca. Fundaşul celor de la FCSB a avut o intrare dură asupra lui Hanca în meciul încheiat la egalitate, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca a suferit o ruptură a ligamentelor de la gleznă şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Barcelona. El va fi indisponibil pentru următoarele patru luni.

Joyskim Dawa, prima reacţie după ce l-a accidentat grav pe Sergiu Hanca

La aproape o lună de la acel episod, Joyskim Dawa a vorbit în premieră despre accidentarea lui Hanca. Fundaşul lui FCSB regretă că Hanca s-a accidentat şi a fost nevoit să se opereze, dar a recunoscut că este un jucător agresiv şi că rolul său pe teren este să oprească atacanţii:

„Imediat după meci m-am dus la el și mi-am cerut scuze. I-am trimis și un mesaj pe Instagram să-i spun că îmi pare rău. Obișnuiam să mergem împreună la aceeași sală de forță… I-am spus că nu am încercat să-l lovesc, chiar îmi pare rău, dar astfel de faze se întâmplă la fotbal.

În primul rând, nu am vrut să-i fac rău. Am vrut să joc mingea, știu că am intrat mai tare. Sunt un jucător agresiv, nu sunt aici să glumesc cu atacanții, sunt aici să-i opresc. Dar nu am vrut să-l rănesc, am vrut să joc mingea. Situația e foarte neplăcută, pentru că el s-a operat. Însă cred că va reveni mai puternic pe gazon.

Reclamă

(n.r. după ce Andreea Hanca a spus că l-a accidentat intenționat) Nu a fost cu intenție. Niciodată! E pentru prima dată în cariera mea când accidentez un jucător, deci nu poate fi vorba despre așa ceva”, a declarat Joyskim Dawa, potrivit gsp.ro.

Andreea, soţia lui Sergiu Hanca, l-a făcut praf pe Dawa

Andreea, soţia lui Sergiu Hanca, a dat detalii despre soţul său şi a lansat un atac dur la Dawa. În partida dintre Petrolul şi FCSB, Joyskim Dawa a avut o intrare prin alunecare asupra lui Sergiu Hanca, în prima repriză a meciului de pe „Ilie Oană”. Fundaşul roş-albaştrilor a fost avertizat doar cu cartonaş galben.

„Când am aflat cât de gravă este accidentarea am clacat. Nu am putut să accept că cineva îi poate face așa ceva. Dacă era ceva involuntar puteam să accept, însă intenția la acea intrare efectiv nu mi-o pot scoate din minte. Și să văd și modul în care a scăpat cel care a făcut-o îmi provoacă o dezamăgire maximă, pentru că, Doamne ferește!, acest Dawa o să mai ologească pe careva.

Reclamă 4 / 0/3

Copiii, la început, au plâns, nu le-a fost ușor, însă văzându-l pe Sergiu bine au început și ei să fie la fel și acum o iau ca pe o joacă. Au rămas acasă cu bunicii și în funcție de cât de cuminți sunt primesc inimioare ca să vină și ei la Barcelona„, a spus Andreea Hanca pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 FotoNeil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB 15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” Vezi toate știrile
Citește și