Închide meniul

Joyskim Dawa, prima reacţie după ce l-a accidentat grav pe Sergiu Hanca: „Nu sunt aici să glumesc cu atacanţii”

Alex Masgras Publicat: 17 noiembrie 2023, 15:57

Reclamă
Joyskim Dawa, prima reacţie după ce l-a accidentat grav pe Sergiu Hanca: „Nu sunt aici să glumesc cu atacanţii

Joyskim Dawa, prima reacţie după ce l-a accidentat grav pe Sergiu Hanca

Sergiu Hanca, în duel cu Joyskim Dawa / Profimedia

Joyskim Dawa a oferit prima reacţie după ce l-a accidentat grav pe Sergiu Hanca. Fundaşul celor de la FCSB a avut o intrare dură asupra lui Hanca în meciul încheiat la egalitate, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca a suferit o ruptură a ligamentelor de la gleznă şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Barcelona. El va fi indisponibil pentru următoarele patru luni.

Joyskim Dawa, prima reacţie după ce l-a accidentat grav pe Sergiu Hanca

La aproape o lună de la acel episod, Joyskim Dawa a vorbit în premieră despre accidentarea lui Hanca. Fundaşul lui FCSB regretă că Hanca s-a accidentat şi a fost nevoit să se opereze, dar a recunoscut că este un jucător agresiv şi că rolul său pe teren este să oprească atacanţii:

„Imediat după meci m-am dus la el și mi-am cerut scuze. I-am trimis și un mesaj pe Instagram să-i spun că îmi pare rău. Obișnuiam să mergem împreună la aceeași sală de forță… I-am spus că nu am încercat să-l lovesc, chiar îmi pare rău, dar astfel de faze se întâmplă la fotbal.

În primul rând, nu am vrut să-i fac rău. Am vrut să joc mingea, știu că am intrat mai tare. Sunt un jucător agresiv, nu sunt aici să glumesc cu atacanții, sunt aici să-i opresc. Dar nu am vrut să-l rănesc, am vrut să joc mingea. Situația e foarte neplăcută, pentru că el s-a operat. Însă cred că va reveni mai puternic pe gazon.

Reclamă

(n.r. după ce Andreea Hanca a spus că l-a accidentat intenționat) Nu a fost cu intenție. Niciodată! E pentru prima dată în cariera mea când accidentez un jucător, deci nu poate fi vorba despre așa ceva”, a declarat Joyskim Dawa, potrivit gsp.ro.

Andreea, soţia lui Sergiu Hanca, l-a făcut praf pe Dawa

Andreea, soţia lui Sergiu Hanca, a dat detalii despre soţul său şi a lansat un atac dur la Dawa. În partida dintre Petrolul şi FCSB, Joyskim Dawa a avut o intrare prin alunecare asupra lui Sergiu Hanca, în prima repriză a meciului de pe „Ilie Oană”. Fundaşul roş-albaştrilor a fost avertizat doar cu cartonaş galben.

„Când am aflat cât de gravă este accidentarea am clacat. Nu am putut să accept că cineva îi poate face așa ceva. Dacă era ceva involuntar puteam să accept, însă intenția la acea intrare efectiv nu mi-o pot scoate din minte. Și să văd și modul în care a scăpat cel care a făcut-o îmi provoacă o dezamăgire maximă, pentru că, Doamne ferește!, acest Dawa o să mai ologească pe careva.

Reclamă 4 / 0/3

Copiii, la început, au plâns, nu le-a fost ușor, însă văzându-l pe Sergiu bine au început și ei să fie la fel și acum o iau ca pe o joacă. Au rămas acasă cu bunicii și în funcție de cât de cuminți sunt primesc inimioare ca să vină și ei la Barcelona„, a spus Andreea Hanca pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și