Închide meniul

Plecare de ultimă oră din cantonamentul României. Anunţul FRF: „A fost nevoit să se întoarcă, la solicitarea clubului!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 noiembrie 2023, 20:57

Reclamă
Plecare de ultimă oră din cantonamentul României. Anunţul FRF: „A fost nevoit să se întoarcă, la solicitarea clubului!

Plecare de ultimă oră din cantonamentul României

Valentin Mihăilă este OUT din lotul României / Profimediaimages

Oficialii FRF anunţă o plecare de ultimă oră din cantonamentul României. Chiar dacă îşi dorea să rămână în lotul naţionalei, Valentin Mihăilă a fost chemat la echipa de club. „Eroul” tricolorilor din meciul tur cu Elveţia nu va putea urmări confruntarea decisivă pentru primul loc în Grupa I din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihăilă a primit cartonaş roşu în disputa cu Israel şi nu are drept de joc în ultima etapă a preliminariilor. A plecat spre Italia, pentru a se alătura coechipierilor de la Parma. Dennis Man s-a recuperat după o accidentare şi îl aşteaptă deja la antrenamentele liderului din Serie B.

Plecare de ultimă oră din cantonamentul României

FRF a făcut anunţul oficial înainte de România – Elveţia, meci care va putea fi urmărit marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

După antrenamentul din această seară, Valentin Mihăilă a părăsit cantonamentul tricolorilor de la Mogoșoaia. Deși și-ar fi dorit să fie alături de colegii săi la meciul de mâine seară, Valentin Mihăilă a fost nevoit să se întoarcă la Parma, la solicitarea clubului. Vali a fost eliminat în finalul partidei cu Israel și este suspendat pentru partida cu Elveția„, se arată pe frf.ro.

Valentin Mihăilă a avut o ratare monumentală înainte de a fi eliminat în Israel – România. Nu a putut înscrie din 7 metri, cu toată poarta liberă, după un contraatac fabulos al naţionalei României.

Reclamă

Valentin Mihăilă putea închide conturile calificării în minutul 73 al partidei. Răzvan Marin a scăpat spre poarta lui Glazer şi i-a pasat perfect lui Mihăilă. Deşi poziţia era ideală, Mihăilă a tras în portarul Israelului.

Edi Iordănescu, înainte de România – Elveţia: „E datoria noastră să rămânem neînvinși”

Edi Iordănescu a vorbit înaintea meciului România – Elveţia, care va decide în ce urna valorică ne vom afla la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024. Tricolorii sunt deja calificaţi, dar un eşec îi duce în ultima urnă, având şanse mari să prindem o „grupă a morţii” la turneul final.

Am îndeplinit obiectivul, dar acum avem altă țintă. Am șansă să terminăm pe locul 1 și e datoria noastră să rămânem neînvinși. Nu va fi deloc ușor, dar trebuie să dăm totul pentru asta. Dacă vom termina pe locul 1 vom avea mai multe avantaje. Cu Elveția va fi confruntare pe viață și pe moarte. Și să nu fi foarte triști dacă nu vom reuși.

Reclamă 4 / 0/3

A fost bucuria mare, dar acum suntem din nou cu picioarele pe pământ. Dacă e ceva ce mă pune în gardă va fi să ne refacem din punct de vedere energetic. Cu bucuria după meciul cu Israel, e clar că am ieșit puțin din concentrare.

Riscul mare e să ne mulțumim cu ce am realizat. E normal să fim mulțumiți și să ne entuziasmăm. Ăsta e riscul major. Dar mă bucur ce au transmis băieții. Trebuie acum să ne ridicăm la nivelul așteptărilor.

Am creat un grup fantastic. Dar porțile echipei naționale rămân deschise. Suntem atenți la tot, la fiecare jucător care arată valoare, continuitate și caracter. De acum, un jucător nu va trece doar prin filtrul meu, ci și prin cel al grupului. Dacă grupul nu-l va valida, nu va intra. Trebuie să arate caracter și determinare și iubire de țară și echipă națională. Dacă nu, probabil va ieși afară.

Am trăit momente euforice incredibile după această performanță, am îndeplinit un obiectiv în care puțin credeau. Ne așteaptă acum un joc cu importanță mare, care ne obligă. Elveția va veni foarte motivată și rănită. Elveția, spre deosebire de noi, nu a trăit momente de euforie pentru că e sub obiectivul impus”, a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Se decide campioana Angliei 19:00 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige. Echipele 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și