Închide meniul

Valentin Mihăilă, ratare monumentală din 7 metri cu toată poarta liberă în Israel – România

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 noiembrie 2023, 23:26

Reclamă
Valentin Mihăilă, ratare monumentală din 7 metri cu toată poarta liberă în Israel – România

Valentin Mihăilă nu a reuşit să marcheze din poziţie ideală / Captură Prima TV

Valentin Mihăilă a avut o ratare monumentală din 7 metri, cu toată poarta liberă, după un contraatac fabulos al naţionalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După golul fabulos reuşit de Ianis Hagi, România putea să închidă conturile calificării în minutul 73. În acest minutu, România conducea cu 2-1, după golurile marcate de Puşcaş şi Ianis Hagi.

Valentin Mihăilă, ratare monumentală din 7 metri cu toată poarta liberă

Valentin Mihăilă putea închide conturile calificării în minutul 73 al partidei. Răzvan Marin a scăpat spre poarta lui Glazer şi i-a pasat perfect lui Mihăilă, eroul nostru din Elveţia. Deşi poziţia era ideală, Mihăilă a tras în portarul Israelului.

George Puşcaş le-a închis gura contestatarilor în Israel – România! Gestul emoţionant făcut, după ce a marcat

George Puşcaş le-a închis gura contestatarilor după doar 10 minute în Israel – România! Atacantul celor de la Genoa a trimis balonul în poarta israelienilor după un şut magnific al lui Denis Drăguş.

Reclamă

Jucătorul lui Gaziantep a trimis un şut superb din afara careului, deviat cu greu de Glazer în bara transversală. Puşcaş a venit însă cu răspunsul perfect pentru contestatarii săi, trimiţând balonul în poartă cu o lovitură de cap din câţiva metri.

Alegerea lui Edi Iordănescu de a începe cu George Puşcaş meciul cu Israel a surprins foarte multă lume. Atacantul român nu are minute la Genoa şi a înscris doar două goluri în 2023, dar decizia selecţionerului s-a dovedit a fi una inspirată.

În minutul 10, Denis Drăguş a trimis un şut superb spre vinclul porţii lui Glazer, deviat uşor de portarul israelian în bară. În faţa porţii s-a aflat perfect George Puşcaş, cel care a înscris cu o lovitură de cap, după ce a plecat impecabil în urmărirea balonului în momentul în care Drăguş a dat la poartă, din poziţie regulamentară.

Reclamă 4 / 0/3

Puşcaş le-a închis gura contestatarilor, care au pus la îndoială convocarea şi utilizarea acestuia în meciul cu Israel. România are nevoie de un punct pentru a obţine calificarea la Campionatul European din Germania de vara viitoare.

Imediat după ce a înscris, George Puşcaş a fost îmbrăţişat de toţi coechipierii, după care s-a dus la Edi Iordănescu. Atacantul lui Genoa l-a îmbrăţişat şi pe selecţioner, după care i-a spus ceva la ureche.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și