Închide meniul

Plecare de ultimă oră din cantonamentul României. Anunţul FRF: „A fost nevoit să se întoarcă, la solicitarea clubului!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 noiembrie 2023, 20:57

Reclamă
Plecare de ultimă oră din cantonamentul României. Anunţul FRF: „A fost nevoit să se întoarcă, la solicitarea clubului!

Plecare de ultimă oră din cantonamentul României

Valentin Mihăilă este OUT din lotul României / Profimediaimages

Oficialii FRF anunţă o plecare de ultimă oră din cantonamentul României. Chiar dacă îşi dorea să rămână în lotul naţionalei, Valentin Mihăilă a fost chemat la echipa de club. „Eroul” tricolorilor din meciul tur cu Elveţia nu va putea urmări confruntarea decisivă pentru primul loc în Grupa I din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihăilă a primit cartonaş roşu în disputa cu Israel şi nu are drept de joc în ultima etapă a preliminariilor. A plecat spre Italia, pentru a se alătura coechipierilor de la Parma. Dennis Man s-a recuperat după o accidentare şi îl aşteaptă deja la antrenamentele liderului din Serie B.

Plecare de ultimă oră din cantonamentul României

FRF a făcut anunţul oficial înainte de România – Elveţia, meci care va putea fi urmărit marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

După antrenamentul din această seară, Valentin Mihăilă a părăsit cantonamentul tricolorilor de la Mogoșoaia. Deși și-ar fi dorit să fie alături de colegii săi la meciul de mâine seară, Valentin Mihăilă a fost nevoit să se întoarcă la Parma, la solicitarea clubului. Vali a fost eliminat în finalul partidei cu Israel și este suspendat pentru partida cu Elveția„, se arată pe frf.ro.

Valentin Mihăilă a avut o ratare monumentală înainte de a fi eliminat în Israel – România. Nu a putut înscrie din 7 metri, cu toată poarta liberă, după un contraatac fabulos al naţionalei României.

Reclamă

Valentin Mihăilă putea închide conturile calificării în minutul 73 al partidei. Răzvan Marin a scăpat spre poarta lui Glazer şi i-a pasat perfect lui Mihăilă. Deşi poziţia era ideală, Mihăilă a tras în portarul Israelului.

Edi Iordănescu, înainte de România – Elveţia: „E datoria noastră să rămânem neînvinși”

Edi Iordănescu a vorbit înaintea meciului România – Elveţia, care va decide în ce urna valorică ne vom afla la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024. Tricolorii sunt deja calificaţi, dar un eşec îi duce în ultima urnă, având şanse mari să prindem o „grupă a morţii” la turneul final.

Am îndeplinit obiectivul, dar acum avem altă țintă. Am șansă să terminăm pe locul 1 și e datoria noastră să rămânem neînvinși. Nu va fi deloc ușor, dar trebuie să dăm totul pentru asta. Dacă vom termina pe locul 1 vom avea mai multe avantaje. Cu Elveția va fi confruntare pe viață și pe moarte. Și să nu fi foarte triști dacă nu vom reuși.

Reclamă 4 / 0/3

A fost bucuria mare, dar acum suntem din nou cu picioarele pe pământ. Dacă e ceva ce mă pune în gardă va fi să ne refacem din punct de vedere energetic. Cu bucuria după meciul cu Israel, e clar că am ieșit puțin din concentrare.

Riscul mare e să ne mulțumim cu ce am realizat. E normal să fim mulțumiți și să ne entuziasmăm. Ăsta e riscul major. Dar mă bucur ce au transmis băieții. Trebuie acum să ne ridicăm la nivelul așteptărilor.

Am creat un grup fantastic. Dar porțile echipei naționale rămân deschise. Suntem atenți la tot, la fiecare jucător care arată valoare, continuitate și caracter. De acum, un jucător nu va trece doar prin filtrul meu, ci și prin cel al grupului. Dacă grupul nu-l va valida, nu va intra. Trebuie să arate caracter și determinare și iubire de țară și echipă națională. Dacă nu, probabil va ieși afară.

Am trăit momente euforice incredibile după această performanță, am îndeplinit un obiectiv în care puțin credeau. Ne așteaptă acum un joc cu importanță mare, care ne obligă. Elveția va veni foarte motivată și rănită. Elveția, spre deosebire de noi, nu a trăit momente de euforie pentru că e sub obiectivul impus”, a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și