Închide meniul
EXCLUSIV

George Puşcaş vrea să fie golgheterul României la EURO 2024: „E o mândrie să dau gol, să ajut echipa să câștige”

Dan Roșu Publicat: 27 noiembrie 2023, 14:11

Reclamă
George Puşcaş vrea să fie golgheterul României la EURO 2024: „E o mândrie să dau gol, să ajut echipa să câștige

George Puşcaş vrea să fie golgheterul României la EURO 2024

George Puşcaş, în tricoul României - Profimedia Images

George Puşcaş vrea să fie golgheterul României la EURO 2024. Atacantul de la Genoa a prins curaj după golul extrem de important înscris împotriva Israelului în Ungaria şi speră să fie decisiv şi la competiţia din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La EURO 2019 U21, George Puşcaş a fost al doilea marcator al competiţiei, cu patru reuşite. Vârful din Serie A a fost depăşit doar de Luca Waldschmidt (Germania), fiind peste Dani Olmo, Federico Chiesa sau Dani Ceballos.

George Puşcaş vrea să fie golgheterul României la EURO 2024

„(n.r. – Ai dat patru goluri la europeanul de tineret, acum câte ți-ai propus? Sper să marchez, indiferent câte, pentru mine e o mândrie să dau gol, să ajut echipa să câștige, să facem meciuri bune, cred că asta este tot ceea ce contează.

O descătușare, pentru tine, golul marcat cu Israel? Da, da, putem spune că e o descătușare pentru mine. Oricând dau gol, mereu simt ca și cum ar fi primul, simt ca și cum ar fi, mereu, un gol special”, a spus George Puşcaş, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ce echipă de top vrea să înfrunte Andrei Burcă la EURO 2024

S-a aflat ce echipă de top vrea să înfrunte Andrei Burcă la EURO 2024. Fundaşul central îşi doreşte să se dueleze cu Anglia la turneul final de anul viitor. De asemenea, acesta s-a declarat convins că Georgia va produce surpriza şi se va califica la EURO2024.

Reclamă

Andrei Burcă a declarat că nu a avut nicio tangenţă în carieră cu fotbalul englez, astfel că îşi doreşte ca România să se dueleze în grupa de la EURO 2024 cu naţionala lui Harry Kane. Pe lângă Anglia, Burcă îşi mai doreşte să dea piept cu Slovenia şi Georgia, în cazul în care georgienii vor obţine biletele pentru turneul final de anul viitor.

„Anglia. Am mai jucat cu echipe din Spania, din Franța, cu Anglia nu am avut nicio tangență. Slovenia. Eu cred că va veni o echipă neașteptată de la baraj. Cred că Georgia va veni din baraj. La echipa de club joc cu un georgian, care e titular la echipa națională”, a declarat Andrei Burcă, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” Vezi toate știrile
Citește și