Închide meniul

Momente uluitoare în Conference League! Meciul HJK Helsinki – Aberdeen a fost oprit pentru că fanii aruncau cu bulgări pe teren

Alex Masgras Publicat: 30 noiembrie 2023, 22:32

Reclamă
Momente uluitoare în Conference League! Meciul HJK Helsinki – Aberdeen a fost oprit pentru că fanii aruncau cu bulgări pe teren

Momente uluitoare în Conference League

HJK Helsinki - Aberdeen / Profimedia

Momente uluitoare în Conference League! Partida dintre HJK Helsinki şi Aberdeen s-a disputat pe o ninsoare ca în poveşti. De acest lucru au profitat fanii celor două echipe, care şi-au făcut simţită prezenţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai întâi, fanii lui Aberdeen au început să arunce cu bulgări spre portarul gazdelor, moment în care arbitrul a întrerupt partida. Câteva minute mai târziu, fanii lui HJK au dat replica, după ce un jucător de la Aberdeen a a căzut în dreptul peluzei lor.

Momente uluitoare în Conference League!

Fanii echipelor HJK Helsinki şi Aberdeen şi-au făcut simţită prezenţa în timpul partidei din grupele Conference League. Partida a fost întreruptă la începutul reprizei secunde, după ce portarul gazdelor a fost luat la ţintă de către fanii lui Aberdeen. Fanii scoţieni au început să arunce cu bulgări în portarul Maenpaa, iar jocul s-a reluat abia după ce fanii scoţieni au realizat că meciul riscă să nu se mai reia dacă vor continua.

Fanii celor de la HJK Helsinki le-au dat replica scoţienilor. În momentul în care Angus MacDonald de la Aberdeen s-a accidentat exact la poarta de la peluza în care se aflau finlandezii, fanii echipei gazdă au început şi ei să arunce cu bulgări.

Reclamă

Partida a mai fost întreruptă o dată pentru ca organizatorii să cureţe suprafaţa de joc, în timp ce crainicul le-a reamintit spectatorilor că partida riscă să fie suspendată dacă vor continua să arunce cu bulgări.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Gazdele au condus cu 2-0, graţie golurilor marcate de Bande şi Hostikka, în minutele 16, respectiv 33. MacDonald a redus din diferenţă în minutul 41, iar Duk a restabilit egalitatea în minutul 56.

Cele două echipe nu mai au şanse de calificare în primăvara europeană, Aberdeen fiind la 6 puncte de locul 2, în timp ce HJK este la 7 puncte de al doilea loc, ocupat de Frankfurt. În celălalt meci al grupei, Eintracht Frankfurt primeşte vizita grecilor de la PAOK, echipa pregătită de Răzvan Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3

Rezultatele meciurilor de la 19:45 din Europa League

  • AEK – Brighton 0-1
  • Atalanta – Sporting 1-1
  • Freiburg – Olympiakos 5-0
  • M. Haifa – Rennes 0-3
  • Sparta Praga – Betis 1-0
  • Sturm Graz – Rakow 0-1
  • TSC – West Ham 0-1

Rezultatele din Conference League

  • Breidablik – Maccabi Tel Aviv 1-2
  • FC Astana – Dinamo Zagreb 0-2
  • AZ Alkmaar – Zrinjki 1-0
  • Besiktas – Club Brugge 0-5
  • Bodo/Glimt – Lugano 5-2
  • FC Ballkani – Viktoria Plzen 0-1
  • Gent – Zorya 4-1
  • HJK – Aberdeen 2-2
  • Klaksvik – Slovan Bratislava 1-2
  • O. Ljubljana – Lille 0-2
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și