Închide meniul

Omul care l-a uimit pe Pep Guardiola în Premier League: „Nu am mai văzut niciodată aşa ceva”

Alex Masgras Publicat: 1 decembrie 2023, 17:23

Reclamă
Omul care l-a uimit pe Pep Guardiola în Premier League: „Nu am mai văzut niciodată aşa ceva

Omul care l-a uimit pe Pep Guardiola în Premier League

Pep Guardiola, în timpul meciului Manchester City - Leipzig / Profimedia

S-a aflat cine este omul care l-a uimit pe Pep Guardiola în Premier League. Ange Postecoglou, cel care o antrenează pe Tottenham din această vară, l-a impresionat pe antrenorul celor de la Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea meciului direct, de duminică, Guardiola a avut numai cuvinte de laudă la adresa australianului născut în Grecia.

Omul care l-a uimit pe Pep Guardiola în Premier League

Pep Guardiola apreciază stilul de joc propus de echipele lui Ange Postecoglou şi a enumerat lucrurile cu care antrenorul de 58 de ani a schimbat modul în care echipele sale abordează meciurile:

„Oamenii precum Postecoglou fac fotbalul un loc mai bun. Îmi place să urmăresc echipele antrenate de el. Cum fac pressing, cum folosesc portarul, cum folosesc fundaşii laterali care devin mijlocaşi ofensivi… Nu am mai văzut niciodată aşa ceva. Este ideea sa.

Ce a făcut Ange în Japonia, la Celtic şi acum, la Tottenham, este incredibil. Am spus-o de nenumărate ori, sunt antrenor, dar sunt şi spectator. Îmi place să urmăresc jocul său. Toată lumea din Anglia vede că face o treabă foarte bună”, a declarat Pep Guardiola, citat de marca.com.

Reclamă

Manchester City se află pe locul 2 în Premier League, cu 29 de puncte, la un punct în spatele liderului Arsenal. De partea cealaltă, Tottenham este pe locul 5, cu 26 de puncte.

Pep Guardiola a avut o reacţie genială la conferinţa de presă atunci când a fost întrebat de noul record bătut de Erling Haaland

Haaland a înscris din nou în meciul cu RB Leipzig din Liga Campionilor, partidă în care „cetăţenii” au revenit de la 0-2.

„Din nou? Trebuie să vă mai spun o dată?”, a răspuns Guardiola râzând atunci când a fost întrebat cum i s-a părut Erling Haaland. „De un miliard de ori, sunt impresionat. Băieţii au câştigat. (n.r.: Erling Haaland) A mai făcut un record. Felicitări. Este un jucător fantastic. Vă spun de câte ori vreţi, suntem foarte, foarte mulţumiţi. Îl iubim nu doar pentru golurile pe care le marchează, dar şi pentru multe alte lucruri”, a declarat Pep Guardiola la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland a doborât un nou record în UEFA Champions League! Manchester City a avut parte de o seară magică în Europa. Echipa lui Pep Guardiola a câştigat meciul de pe teren propriu cu Leipzig, scor 3-2, după ce a revenit de la 0-2.

Cel care a dat startul acestei reveniri a fost Erling Haaland. Atacantul norvegian a redus din diferenţă în minutul 54 şi a stabilit un nou record în UEFA Champions League.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:40 LIVE VIDEOPorsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e acum live în AntenaPLAY! Pole-position pentru Larry Ten Voorde 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei Vezi toate știrile
Citește și