Închide meniul

Pep Guardiola, reacţie genială la conferinţa de presă atunci când a fost întrebat de noul record bătut de Erling Haaland!

Bogdan Stănescu Publicat: 29 noiembrie 2023, 11:17

Reclamă
Pep Guardiola, reacţie genială la conferinţa de presă atunci când a fost întrebat de noul record bătut de Erling Haaland!

Pep Guardiola, reacţie genială la conferinţa de presă atunci când a fost întrebat de noul record bătut de Erling Haaland!

Pep Guardiola şi Erling Haaland / Hepta

Pep Guardiola a avut o reacţie genială la conferinţa de presă atunci când a fost întrebat de noul record bătut de Erling Haaland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland a înscris din nou în meciul cu RB Leipzig din Liga Campionilor, partidă în care „cetăţenii” au revenit de la 0-2.

Pep Guardiola, reacţie genială la conferinţa de presă atunci când a fost întrebat de noul record bătut de Erling Haaland!

Din nou? Trebuie să vă mai spun o dată?”, a răspuns Guardiola râzând atunci când a fost întrebat cum i s-a părut Erling Haaland. „De un miliard de ori, sunt impresionat. Băieţii au câştigat. (n.r.: Erling Haaland) A mai făcut un record. Felicitări. Este un jucător fantastic. Vă spun de câte ori vreţi, suntem foarte, foarte mulţumiţi. Îl iubim nu doar pentru golurile pe care le marchează, dar şi pentru multe alte lucruri”, a declarat Pep Guardiola la conferinţa de presă.

Erling Haaland a doborât un nou record în UEFA Champions League! Manchester City a avut parte de o seară magică în Europa. Echipa lui Pep Guardiola a câştigat meciul de pe teren propriu cu Leipzig, scor 3-2, după ce a revenit de la 0-2.

Cel care a dat startul acestei reveniri a fost Erling Haaland. Atacantul norvegian a redus din diferenţă în minutul 54 şi a stabilit un nou record în UEFA Champions League.

Reclamă

Erling Haaland continuă să scrie istorie. Atacantul lui Manchester City continuă să înscrie şi doboară recorduri pe bandă rulantă. Norvegianul a realizat o nouă performanţă incredibilă în meciul cu Leipzig, câştigat de „cetăţeni” cu 3-2, după o revenire spectaculoasă. Formaţia din Bundesliga a condus cu 2-0 la pauză.

Erling Haaland a fost cel care a dat tonul revenirii cu RB Leipzig

Cel care a dat tonul revenirii a fost chiar Erling Haaland, cel care a ajuns la 40 de goluri marcate în UEFA Champions League cu reuşita de pe Etihad. Performanţa lui Haaland este cu atât mai impresionantă în condiţiile în care a reuşit acest lucru la 23 de ani şi 130 de zile, fiind cel mai tânăr jucător din istoria competiţiei care ajunge la borna 40.

Mai mult, el a avut nevoie de doar 35 de partide, mult mai puţin faţă de alte nume uriaşe din fotbal. Recordul era deţinut de Ruud Van Nistelrooy, cel care a reuşit acest lucru în 45 de meciuri. Kylian Mbappe a marcat 40 de goluri după 59 de meciuri, Lionel Messi şi Robert Lewandowski după 61 de meciuri, Neymar după 65 de meciuri şi Karim Benzema după 67 de meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Haaland este şi cel mai rapid jucător din istoria competiţiei care a ajuns la 20 de goluri (14 meciuri) şi 30 de goluri (25 de meciuri).

În acest sezon de UEFA Champions League, Erling Haaland a marcat 5 goluri în 5 meciuri. De asemenea, atacantul norvegian mai are 14 goluri marcate în 13 partide din Premier League disputate în actuala stagiune.

Scandal după PSG – Newcastle 1-1

A fost scandal după PSG – Newcastle. Meciul de pe Parc des Princes s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce Kylian Mbappe a restabilit egalitatea în minutul 90+8.

Eddie Howe, antrenorul lui Newcastle, a criticat penalty-ul obţinut de PSG în prelungirile partidei de pe Parc des Princes. Englezii conduceau cu 1-0, înainte ca Mbappe să restabilească egalitatea din lovitură de la 11 metri în minutul 90+8.

„Sincer să fiu, încă încerc să procesez. Nu am avut noroc pe final. Nu cred că a fost penalty. Ce nu se ia în considerare cu acele reluăti este cât de rapidă e acţiunea. I-a lovit pieptul mai întâi şi după i-a lovit mâna. Dacă îi lovea mâna prima oară, tot nu era penalty, pentru că era foarte aproape. Cred că este o decizie greşită şi e frustrant pentru noi”, a declarat Eddie Howe, potrivit dailymail.co.uk.

Luis Enrique nu a fost de acord cu omologul său de pe banca lui Newcastle şi consideră că decizia arbitrlului polonez a fost corectă:

„Este fotbal, nu baschet. Suntem echipa care a marcat cele mai multe goluri în Europa. A gost o zi în care mingea nu a vrut să intre. A fost ca scenariul unui film de groază, dar sperăm să terminăm pe primul loc grupa”, a spus şi Luis Enrique, citat de marca.com.

Reclamă

Mark Clattenburg, fost arbitru în Premier League, a declarat pentru dailymail.co.uk că decizia lui Marciniak nu a fost corectă şi că Newcastle are tot dreptul să se simtă „furată”.

„Newcastle are tot dreptul să se simtă furată. Kylian Mbappe nu trebuia să primească acel cadou în prelungirile partidei. Szymon Marciniak a arbitrat finala Cupei Mondiale din 2022 şi Tomasz Kwiatkowski a fost la VAR. Ei au experienţă, dar a fost o eroare uriaşă. Nu cerem decât ca deciziile să fie constante”, a spus fostul arbitru.

 

 

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și