Închide meniul

Omul care l-a uimit pe Pep Guardiola în Premier League: „Nu am mai văzut niciodată aşa ceva”

Alex Masgras Publicat: 1 decembrie 2023, 17:23

Reclamă
Omul care l-a uimit pe Pep Guardiola în Premier League: „Nu am mai văzut niciodată aşa ceva

Omul care l-a uimit pe Pep Guardiola în Premier League

Pep Guardiola, în timpul meciului Manchester City - Leipzig / Profimedia

S-a aflat cine este omul care l-a uimit pe Pep Guardiola în Premier League. Ange Postecoglou, cel care o antrenează pe Tottenham din această vară, l-a impresionat pe antrenorul celor de la Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea meciului direct, de duminică, Guardiola a avut numai cuvinte de laudă la adresa australianului născut în Grecia.

Omul care l-a uimit pe Pep Guardiola în Premier League

Pep Guardiola apreciază stilul de joc propus de echipele lui Ange Postecoglou şi a enumerat lucrurile cu care antrenorul de 58 de ani a schimbat modul în care echipele sale abordează meciurile:

„Oamenii precum Postecoglou fac fotbalul un loc mai bun. Îmi place să urmăresc echipele antrenate de el. Cum fac pressing, cum folosesc portarul, cum folosesc fundaşii laterali care devin mijlocaşi ofensivi… Nu am mai văzut niciodată aşa ceva. Este ideea sa.

Ce a făcut Ange în Japonia, la Celtic şi acum, la Tottenham, este incredibil. Am spus-o de nenumărate ori, sunt antrenor, dar sunt şi spectator. Îmi place să urmăresc jocul său. Toată lumea din Anglia vede că face o treabă foarte bună”, a declarat Pep Guardiola, citat de marca.com.

Reclamă

Manchester City se află pe locul 2 în Premier League, cu 29 de puncte, la un punct în spatele liderului Arsenal. De partea cealaltă, Tottenham este pe locul 5, cu 26 de puncte.

Pep Guardiola a avut o reacţie genială la conferinţa de presă atunci când a fost întrebat de noul record bătut de Erling Haaland

Haaland a înscris din nou în meciul cu RB Leipzig din Liga Campionilor, partidă în care „cetăţenii” au revenit de la 0-2.

„Din nou? Trebuie să vă mai spun o dată?”, a răspuns Guardiola râzând atunci când a fost întrebat cum i s-a părut Erling Haaland. „De un miliard de ori, sunt impresionat. Băieţii au câştigat. (n.r.: Erling Haaland) A mai făcut un record. Felicitări. Este un jucător fantastic. Vă spun de câte ori vreţi, suntem foarte, foarte mulţumiţi. Îl iubim nu doar pentru golurile pe care le marchează, dar şi pentru multe alte lucruri”, a declarat Pep Guardiola la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland a doborât un nou record în UEFA Champions League! Manchester City a avut parte de o seară magică în Europa. Echipa lui Pep Guardiola a câştigat meciul de pe teren propriu cu Leipzig, scor 3-2, după ce a revenit de la 0-2.

Cel care a dat startul acestei reveniri a fost Erling Haaland. Atacantul norvegian a redus din diferenţă în minutul 54 şi a stabilit un nou record în UEFA Champions League.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Darius Olaru a ratat un penalty 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău Vezi toate știrile
Citește și