Închide meniul

UFC a semnat cu un gigant de 2 metri, după ce a câstigat ultimele 3 meciuri în 19 secunde… adunat!

Florian Ceafalău Publicat: 5 decembrie 2023, 11:25 / Actualizat: 5 decembrie 2023, 13:27

Reclamă
UFC a semnat cu un gigant de 2 metri, după ce a câstigat ultimele 3 meciuri în 19 secunde… adunat!

Profimedia

UFC a semnat cu un gigant de 2 metri, după ce a câstigat ultimele 3 meciuri în 19 secunde... adunat!

UFC a semnat cu un gigant de 2 metri după performanțele incredibile din ultimele meciuri. Cubanezul Robelis Despaigne este noua speranță a UFC-ului la categoria grea. Acesta se mulează pe profilul căutat de UFC, acela al sportivilor capabili să termine meciurile rapid prin KO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Despaigne are 35 de ani dar un pedigree fantastic. Cubanezul este medaliat cu bronz la Olimpiada din 2012. Acesta a concurat la Taekwondo, cucerind medaliad e bronz la Londra.

UFC a semnat cu un gigant de 2 metri!

Despaigne are 2 metri înălțime și 120 de kilograme. Acesta este un adevărat colos. Chiar și așa, cubanezul este un maestru al KO-urilor. Se mișcă la fel ca un luptător la categorie mică.

În ultimele 3 lupte, Despaigne a câștigat într-un timp total adunat de 19 secunde! Acesta a avut victorii în 4 secunde, 3 secunde și 12 secunde!

După doar 4 meciuri la profesioniști, deși are 35 de ani iar UFC-ul rar semnează sportivi peste 30 de ani, Despaigne are șansa unei cariere la cel mai înalt nivel.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” 16:21 Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris 16:15 LIVE VIDEOWest Brom – Southampton, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Norwich, egal cu Leeds la barajul de promovare în Premier League 15:51 VIDEOSlovacia – Kazahstan a fost LIVE în AntenaPLAY. Danemarca – Canada, de la 17:20. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului 15:48 VIDEOCarlo Ancelotti a făcut show la parada lui Real Madrid! L-a invitat la dans pe Camavinga în fața a zeci de mii de fani 15:26 „Numere de top!” Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma! 14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” 14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și