Închide meniul
EXCLUSIV

Neluţu Varga anunţă revoluţia la CFR Cluj, chiar înainte de sărbători

Dan Roșu Publicat: 6 decembrie 2023, 17:10

Reclamă
Neluţu Varga anunţă revoluţia la CFR Cluj, chiar înainte de sărbători

Neluţu Varga anunţă revoluţia la CFR Cluj, chiar înainte de sărbători

Jucătorii de la CFR Cluj sărbătoresc marcarea unui gol - Hepta

Neluţu Varga anunţă revoluţia la CFR Cluj, dar susţine că nu va lua nicio decizi indiferent de rezultatul partidei cu FCSB, ce se va disputa duminică, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a obţinut doar două puncte în ultimele patru etape şi e la cinci lungimi de liderul FCSB. Ardelenii au nevoie de victorie cu roş-albaştrii pentru a reveni în lupta pentru titlu.

Neluţu Varga anunţă revoluţia la CFR Cluj, chiar înainte de sărbători

Chiar dacă nu se vor impune în derby, feroviarii nu vor avea parte de furia patronului, care susţine că abia înainte de Crăciun va lua o decizie, în funcţie de rezultatele de până atunci.

„Nu de FCSB depinde ceva. Le-am dat target cele patru meciuri până la sărbători şi după aceea luăm o decizie”, a spus Neluţu Varga, în exclusivitate pentru Antena Sport.

În Liga 1, CFR Cluj se va duela până la finalul lui 2024 cu FCSB şi U Cluj, pe teren propriu, şi cu Sepsi, în deplasare.

Reclamă

Reacţia lui Neluţu Varga după ce a aflat pedeapsa lui Florinel Coman

Reacţia lui Neluţu Varga după ce a aflat pedeapsa lui Florinel Coman a fost una vehementă. Jucătorul de la FCSB a fost suspendat doar o etapă şi va fi pe teren în derby-ul cu echipa lui Varga, CFR Cluj, din Gruia, programat duminică, de la ora 20:00.

„Mbappe” a cerut al doilea cartonaş galben în finalul partidei cu Oţelul Galaţi, pentru a fi eliminat şi a fi suspendat în meciul de Cupa României cu FC U Craiova şi pentru a fi pe teren cu rivala din lupta pentru titlul din Liga 1.

„N-am ce să spun, înseamnă că nu sunt serioşi la Ligă, mă deranjează dacă nu se dă totul la corectitudine, înseamnă că ei încurajează prosteala.

Reclamă 4 / 0/3

Şi atunci normal că alţi oameni vor face aceeaşi treabă şi nu se va mai ţine cont de fair-play în campionat. Cam pe faţă a fost”, a spus Neluţu Varga, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! 13:25 LIVE VIDEOYokohama – Al Ain 0-1, în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B 13:01 Norvegia – Cehia și SUA – Germania (21:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! 12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” 12:08 Cornel Dinu a dat verdictul în privinţa antrenorului Bogdan Lobonţ! Mesaj direct despre tehnicianul de la Rapid 11:50 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 11:32 FotoValeriu Argăseală şi-a lansat noul volum de poezii! Mihai Stoica a fost prezent la eveniment Vezi toate știrile
Citește și