Închide meniul

Victorie importantă pentru Aurel Pîrtea! ”Mineru” a învins un brazilian puternic în această seară

Florian Ceafalău Publicat: 8 decembrie 2023, 18:57

Reclamă
Victorie importantă pentru Aurel Pîrtea! ”Mineru” a învins un brazilian puternic în această seară

ACA

Victorie importantă pentru Aurel Pîrtea! ”Mineru” a învins un brazilian puternic în Rusia

Victorie importantă pentru Aurel Pîrtea în această seară, în Rusia. Luptătorul român s-a impus la decizie împărțită în fața lui Felipe Froes. Brazilianul avea un palmares excelent, de 24 de victorii și doar 7 înfrângeri, în timp ce Aurel avea 25 de victorii și 15 înfrângeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doi dintre arbitrii judecători i-au dat câștig de cauză lui Pîrtea. Acesta și-a trecut în palmares a 26-a victorie la profesioniști. Este, de altfel, prima victorie după trei înfrângeri consecutive.

Victorie importantă pentru Aurel Pîrtea! ”Mineru” și-a luat revanșa

Succesul lui Pîrtea cu Froes este cu atât mai important cu cât vine după 3 înfrângeri la rând. Dintre cei 3 care l-au învins pe Aurel, doi au fost brazilieni. Hacran Dias și Davi Ramos sunt doi luptători foarte puternici, ce au evoluat în trecut în UFC.

Practic, prin victoria cu Felipe Froes, Pîrtea a reușit să revină pe linia victoriilor și să își ia o revanșă în fața brazilienilor. De altfel, Froes era mai bine cotat decât Pîrtea, dar asta nu l-a împiedicat pe campionul mondial de Kempo să se impună la decizie.

A fost a 11-a victorie a lui Aurel Pîrtea în circuitul ACA, una dintre cele mai puternice promoții de MMA din lume.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! Vezi toate știrile
Citește și