Închide meniul

Concurenţă uriaşă pentru atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, David Ankeye! Mai multe echipe şi-l doresc, una fiind CFR Cluj!

Bogdan Stănescu Publicat: 10 decembrie 2023, 8:36

Reclamă
Concurenţă uriaşă pentru atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, David Ankeye! Mai multe echipe şi-l doresc, una fiind CFR Cluj!

Concurenţă uriaşă pentru atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, David Ankeye

David Ankeye (primul din stânga), alături de colegii de la Sheriff Tiraspol / Profimedia Images

Concurenţă uriaşă pentru atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, David Ankeye. Atacantul a fost propus mai multor echipe, iar CFR Cluj a făcut şi ea o ofertă pentru atacantul nigerian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit playsport.ro, Ankeye va pleca mai mult ca sigur în iarnă de la Sheriff Tiraspol, însă Gigi Becali va duce o luptă serioasă pentru a-i obţine semnătura.

Concurenţă uriaşă pentru atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, David Ankeye

Ankeye a fost urmărit în ultima perioadă de scouterii mai multor cluburi, iar referinţele pe care le are sunt unele pozitive.

În vârstă de 21 de ani, Ankeye este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1 milion de euro. El aparţine de echipa tunisiană ES Hammam Sousse, dar Sheriff Tiraspol şi-ar fi manifestat deja intenţia de a-l transfera definitiv în această iarnă pentru 300.000 de euro.

Cel mai probabil, Sheriff Tiraspol se gândeşte că poate face o afacere foarte bună cu vânzarea nigerianului, care este urmărit de mai multe cluburi.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali a găsit punctul slab al lui CFR Cluj, înaintea derby-ului cu FCSB: „Dacă facem asta, nu avem nicio şansă”

Gigi Becali a găsit punctul slab al lui CFR Cluj, înaintea derby-ului cu FCSB, ce va avea loc în această seară, de la ora 20:00, în format live text pe as.ro.

Finanţatorul liderului e pregătit să trimită pe teren o echipă care să paseze mult în faţa rivalei cu care Becali e convins că se va lupta pentru titlul de campioană din acest sezon.

„Cu CFR-ul o să facem de o să jucăm fotbal. Știu eu dinainte? Se poate întâmpla orice, se știe. Am văzut CFR-ul cu Craiova. Cu ei ne batem la campionat.

Reclamă

E echipă puternică. Hai, mă, ce i-a bătut Craiova. A dat gol Craiova, nu i-a bătut. I-a făcut țăndări. Stăteau numai la ei în teren. Joci acasă și să stea numai la tine, în jumatea ta.

E echipă foarte puternică CFR-ul. Se poate întâmpla orice cu ei. Dacă nu pasăm cu ei… CFR-ul e echipă pe care trebuie s-o pasezi. Să pasezi, să pasezi, să pasezi. Sunt jucători foarte puternici. Acuma un singur lucru au hibă: sunt mai în vârstă. Trebuie să îi pasezi ca să le iei vlaga. Dacă nu pasezi, te iei la luptă cu CFR-ul, n-ai nicio șansă”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Elias Charalambous pune presiune pe jucători înainte de CFR Cluj – FCSB

Elias Charalambous pune presiune pe jucători înainte de CFR Cluj – FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor a spus că echipa sa merge cu gândul la victorie în partida din Gruia. Charalambous a spus că jucătorii trebuie să se gândească la fanii echipei.

„Știm că avem un meci mare în fața noastră. CFR Cluj este o echipă bună, mai ales acasă. Ne dorim să câștigăm cele trei puncte. Cred în jucătorii mei, au calitate, chiar dacă nu am jucat foarte bine în ultimele meciuri. Nu trebuie să uităm ce au făcut în acest sezon, că au reușit să ajungă pe primul. Mâine trebuie să arătăm din nou că putem juca bine.

Cred foarte mult în calitatea jucătorilor mei. Și ei știu că pot face mai mult. Nu vreau să se simtă datori față de mine, dar fanilor trebuie să le ofere ceva, pentru că ei au fost mereu alături de echipă.

Nu vom spune niciodată înaintea unui meci că ne gândim la egal. Dacă stabilim ca egalul să fie obiectivul, atunci vom putea obține cel mult un egal. Ne dorim să câștigăm toate meciurile”, a spus Elias Charalambous înainte de CFR Cluj – FCSB.

Recomandări

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:04

S-au doborât recorduri în Germania – Scoţia 5-1, meciul de debut de la EURO 2024! Starurile lui Nagelsmann au fost de neoprit

0:02

Niclas Fullkrug a marcat un gol de senzaţie în Germania – Scoţia 5-1! Atacantul a avut şi o reuşită anulată cu VAR

23:50 14 iun.

Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!

23:39 14 iun.

VideoAdina Diaconu şi Maria Xiao au cucerit bronzul la dublu feminin! WTT Star Contender Ljubljana 2024, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

23:06 14 iun.

Tricourile jucătorilor naţionalei din meciul cu Ucraina vor fi vândute într-o licitaţie extraordinară! Fondurile vor fi donate

23:02 14 iun.

VideoJucătorii lui Edi Iordănescu pot sărbători victoriile de la EURO 2024 într-o cramă veche de 896 de ani! Imagini spectaculoase

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și