Închide meniul
Foto

Imagini halucinante din Turcia! Arbitrul, lovit cu pumnul de başkanul lui Olimpiu Moruţan. Jucătorii l-au „călcat în picioare”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2023, 22:51

Reclamă
Imagini halucinante din Turcia! Arbitrul, lovit cu pumnul de başkanul lui Olimpiu Moruţan. Jucătorii l-au „călcat în picioare”

Imagini halucinante din Turcia!

Arbitrul, lovit cu pumnul de başkanul lui Olimpiu Moruţan / Colaj Profimediaimages

Imagini halucinante din Turcia, la meciul Ankaragucu – Rizerspor, scor 1-1, din etapa a 15-a, în care Olimpiu Moruţan a înscris un gol superb. Au fost momente uluitoare chiar pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incidentele de pe teren sunt pur şi simplu revoltătoare. Preşedintele gazdelor, Faruk Koca, a intrat pe gazon şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe arbitrul Halil Umut Meler. I-a umflat ochiul „centralului”.

Imagini halucinante din Turcia

Başlanul lui Ankaragucu l-a pus la pământ pe arbitru, moment în care au intervenit şi jucătorii. Mai multe persoane, inclusiv jucători, l-au lovit cu picioarele pe arbitru.

A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a-l ajuta pe Halil Umut Meler (VEZI IMAGINILE DIN GALERIA FOTO).

Reclamă

Se anunţă măsuri fără precedent. Federaţia Turcă de Fotbal a convocat o întrunire de urgenţă. Cazul a făcut deja înconjurul lumii.

A intervenit şi ministrul Justiţiei din Turcia, care a anunţat că va fi declanşată o anchetă şi că toţi vinovaţii vor fi pedepsiţi exemplar.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruţan, gol spectaculos la Ankaragucu

Olimpiu Moruţan a marcat un gol spectaculos la Ankaragucu! Românul traversează o formă excelentă, şi a ajuns la trei goluri marcate pentru formaţia turcă. Mijlocaşul naţionalei României a punctat în duelul cu Rizespor, din etapa a 15-a.

Olimpiu Moruţan a fost transferat de Ankaragucu de la Galatasaray la începutul sezonul. Mijlocaşul de 24 de ani a semnat un contract valabil până în 2026 cu formaţia turcă.

În minutul 14, Olimpiu Moruţan a deschis scorul în duelul cu Rizespor. Internaţionalul român a reuşit o execuţie superbă, marcând cu un şut bine plasat, de la marginea careului advers.

În ultimele trei etape, Olimpiu Moruţan a reuşit să marcheze un gol şi să ofere un assist pentru Ankaragucu. Pasa de gol a fost semnată de român în duelul cu formaţia lui Marius Şumudică, din etapa a 13-a din Superlig.

Este al treilea gol marcat de Olimpiu Moruţan în acest sezon, în cele 14 meciuri bifate. Internaţionalul român de 24 de ani a mai punctat în victoriile lui Ankaragucu cu Sivasspor, din campionat, şi în cea cu Arguvan, din Cupa Turciei.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” Vezi toate știrile
Citește și