Închide meniul

Ilie Năstase a reacţionat imediat după ce TAS a anunţat când începe procesul Simonei Halep

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 decembrie 2023, 14:38

Reclamă
Ilie Năstase a reacţionat imediat după ce TAS a anunţat când începe procesul Simonei Halep

Ilie Năstase a reacţionat imediat după ce TAS a anunţat când începe procesul Simonei Halep

Ilie Năstase, la o conferinţă de presă / Hepta

Ilie Năstase a reacţionat imediat după ce TAS a anunţat când începe procesul Simonei Halep. Fostul număr 1 ATP speră ca Halep să aibă parte de un verdict favorabil şi să revină pe teren cât mai repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat că va începe audierile în procesul de dopaj al Simonei Halep în perioada 7 – 9 februarie. Chiar şi aşa, Ilie Năstase consideră că procesul Simonei Halep s-a prelungit exagerat de mult.

Ilie Năstase a reacţionat imediat după ce TAS a anunţat când începe procesul Simonei Halep

„Durează deja prea mult procesul. Simona ar fi meritat să primească de mai mult timp un verdict. La TAS vedem ce decizie va fi. Sperăm fie una pozitivă și să revină cât mai repede pe teren”, a spus Ilie Năstase, citat de iamsport.ro.

Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunţat la 12 septembrie că un tribunal independent a suspendat-o pe jucătoarea română de tenis Simona Halep pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).

Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, suspendare pe care tribunalul a decontat-o din perioada de ineligibilitate. Ca atare, suspendarea fostului număr unu mondial este valabilă de la 7 octombrie 2022 până la 6 octombrie 2026.

Reclamă

Simona Halep s-a dus la Paris şi a făcut anunţul momentului

Simona Halep s-a dus la Paris şi a făcut anunţul momentului. Fostul lider WTA a transmis un mesaj prin care îşi anunţă revenirea în circuitul WTA. „Simo” este de mai bine de un an suspendată, după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat. Au fost găsite şi nereguli în paşaportul ei biologic, motiv pentru care ITIA a decis să o suspende până în octombrie 2026. Românca în vârstă de 32 de ani mai are o singură cale de atac, la TAS.

Halep aşteaptă să fie chemată la audieri la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Până atunci, fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros a decis să se bucure de o vacanţă în capitala Franţei.

Simona a avut o postare surprinzătoare şi a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii ei. A dat de înţeles că va putea reveni pe terenul de tenis, în competiţiile WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt pregătită să revin unde a început totul. Roland Garros 2008. Mulțumesc mult, Paris”, a scris Simona Halep pe contul ei de Instagram.

Suntem alături de tine! Să dea Dumnezeu să revii„, „Cât timp lupţi, nimeni nu te poate învinge„, „Luptă, Simo„, „Te iubim, Simona„, au fost primele comentarii primite de Halep. Postarea cu mesajul enigmatic a depăşit imediat borna de 10.000 de aprecieri.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie Vezi toate știrile
Citește și