Închide meniul

Ilie Năstase a reacţionat imediat după ce TAS a anunţat când începe procesul Simonei Halep

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 decembrie 2023, 14:38

Ilie Năstase a reacţionat imediat după ce TAS a anunţat când începe procesul Simonei Halep

Ilie Năstase a reacţionat imediat după ce TAS a anunţat când începe procesul Simonei Halep

Ilie Năstase, la o conferinţă de presă / Hepta

Ilie Năstase a reacţionat imediat după ce TAS a anunţat când începe procesul Simonei Halep. Fostul număr 1 ATP speră ca Halep să aibă parte de un verdict favorabil şi să revină pe teren cât mai repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat că va începe audierile în procesul de dopaj al Simonei Halep în perioada 7 – 9 februarie. Chiar şi aşa, Ilie Năstase consideră că procesul Simonei Halep s-a prelungit exagerat de mult.

Ilie Năstase a reacţionat imediat după ce TAS a anunţat când începe procesul Simonei Halep

„Durează deja prea mult procesul. Simona ar fi meritat să primească de mai mult timp un verdict. La TAS vedem ce decizie va fi. Sperăm fie una pozitivă și să revină cât mai repede pe teren”, a spus Ilie Năstase, citat de iamsport.ro.

Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunţat la 12 septembrie că un tribunal independent a suspendat-o pe jucătoarea română de tenis Simona Halep pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).

Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, suspendare pe care tribunalul a decontat-o din perioada de ineligibilitate. Ca atare, suspendarea fostului număr unu mondial este valabilă de la 7 octombrie 2022 până la 6 octombrie 2026.

Reclamă

Simona Halep s-a dus la Paris şi a făcut anunţul momentului

Simona Halep s-a dus la Paris şi a făcut anunţul momentului. Fostul lider WTA a transmis un mesaj prin care îşi anunţă revenirea în circuitul WTA. „Simo” este de mai bine de un an suspendată, după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat. Au fost găsite şi nereguli în paşaportul ei biologic, motiv pentru care ITIA a decis să o suspende până în octombrie 2026. Românca în vârstă de 32 de ani mai are o singură cale de atac, la TAS.

Halep aşteaptă să fie chemată la audieri la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Până atunci, fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros a decis să se bucure de o vacanţă în capitala Franţei.

Simona a avut o postare surprinzătoare şi a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii ei. A dat de înţeles că va putea reveni pe terenul de tenis, în competiţiile WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt pregătită să revin unde a început totul. Roland Garros 2008. Mulțumesc mult, Paris”, a scris Simona Halep pe contul ei de Instagram.

Suntem alături de tine! Să dea Dumnezeu să revii„, „Cât timp lupţi, nimeni nu te poate învinge„, „Luptă, Simo„, „Te iubim, Simona„, au fost primele comentarii primite de Halep. Postarea cu mesajul enigmatic a depăşit imediat borna de 10.000 de aprecieri.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și