Închide meniul

Karim Benzema a făcut spectacol pentru Al-Ittihad şi a stabilit un record mondial! Borna impresionantă atinsă de starul francez

Viviana Moraru Publicat: 12 decembrie 2023, 23:26

Reclamă
Karim Benzema a făcut spectacol pentru Al-Ittihad şi a stabilit un record mondial! Borna impresionantă atinsă de starul francez

Karim Benzema a făcut spectacol pentru Al-Ittihad şi a stabilit un record mondial

Karim Benzema, în timpul unui meci la Al-Ittihad/ Profimedia

Karim Benzema a făcut spectacol pentru Al-Ittihad şi a stabilit un record mondial. Starul francez a marcat un gol în duelul cu Auckland City, din optimile Cupei Mondiale a cluburile, reuşind să atingă o bornă impresionantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, Karim Benzema a devenit primul jucător din istorie care reuşeşte să marcheze la patru ediţii ale Campionatului Mondial al Cluburilor, conform presei din Spania.

Karim Benzema a făcut spectacol pentru Al-Ittihad şi a stabilit un record mondial

Karim Benzema a punctat pentru 3-0 în duelul cu Auckland City, în minutul 40. Atacantul francez a punctat cu un şut din faţa porţii, după ce a primit o pasă perfectă de la Al Shanqiti.

În minutul 29, Romarinho a deschis scorul pentru Al-Ittihad. Pentru 2-0 a marcat N’Golo Kante, fostul câştigător al Campionatului Mondial al Cluburilor alături de Chelsea.

Reclamă

Al-Ittihad s-a impus astfel fără emoţii în duelul cu Auckland City, şi a reuşit să se califice în sferturile Campionatului Mondial. În următoarea fază, trupa lui Karim Benzema se va duela cu A Ahly, iar dacă va reuşi să se califice în semifinale, se va duela cu Fluminense.

Karim Benzema şi celelate staruri de la Al-Ittihad pot fi văzute şi în AntenaPLAY. Campioana Arabiei Saudite s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei, competiţie care se vede live pe platforma noastră.

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo nu au prins primul 11 al lui Karim Benzema

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo nu au prins primul 11 al lui Karim Benzema! Starul francez al celor de la Al-Ittihad a făcut câteva alegeri interesante şi a omis mai multe nume mari, printre care şi cele ale lui Messi şi Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Într-o discuţie cu echipa de social media a celor de la Al-Ittihad, Benzema a fost provocat să alcătuiască un prim 11 ideal din punctul său de vedere. În poartă, el l-a ales pe Manuel Neuer, în timp ce în apărare, trei foşti coechipieri de la Real Madrid au fost aleşi. În echipa lui Benzema se regăsesc Pepe, Sergio Ramos şi Marcelo, dar şi Dani Alves, fostul său rival de la Barcelona.

Din echipa lui Benzema mai fac parte conaţionalii Claude Makelele, Paul Pogba şi fostul său antrenor de pe Santiago Bernabeu, Zinedine Zidane. În plus, el l-a ales şi pe Ronaldinho. În atac, Benzema s-a ales pe el, alături de Ronaldo Nazario.

Astfel, în echipa alcătuită de Karim Benzema nu au avut loc Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, cei doi pretendenţi la titlul de GOAT (n.r. cel mai mare jucător din toate timpurile).

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și