Închide meniul

Mesajul scurt postat de Mihai Stoica, după ce Cristina Neagu s-a retras din naţionala de handbal a României

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 decembrie 2023, 21:09

Reclamă
Mesajul scurt postat de Mihai Stoica, după ce Cristina Neagu s-a retras din naţionala de handbal a României

Mesajul scurt postat de Mihai Stoica, după retragerea Cristinei Neagu

Mihai Stoica / Hepta

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea din naţionala de handbal a României, iar reacţiile nu au întârziat să apară. Una dintre reacţiile virale a fost mesajul scurt postat de Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu şi-a exprimat public susţinerea pentru FCSB, astfel că reacţia lui Mihai Stoica nu a fost surprinzătoare. Mihai Stoica a ţinut să îşi exprime aprecierea pentru Neagu.

Mesajul scurt postat de Mihai Stoica, după ce Cristina Neagu s-a retras din naţionala de handbal a României

”Respect, Cristina Neagu!”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe Facebook. De 4 ori cea mai bună jucătoare din lume, Cristina Neagu le-a mulţumit colegelor şi antrenorilor de la echipa naţională pentru cei 17 ani extraordinari în care a evoluat pentru România.

Ce călătorie fantastică! Întotdeauna mi-am dorit să-mi reprezint țara. Și am avut șansa de a face asta timp de 17 ani. De fiecare dată cu mândrie, onoare și responsabilitate. Am jucat și creat amintiri frumoase alături de jucătoare senzaționale și am trăit fiecare moment la intensitate maximă. Mulțumesc tuturor colegelor și antrenorilor pe care i-am avut de-a lungul timpului la echipa națională.

Mulțumesc fanilor care au fost mereu alături de mine și de echipă. A fost o mare onoare să fiu căpitanul echipei. Am intrat mereu pe teren cu ambiție, spirit de luptă, am râs, am plâns, de tristețe, de bucurie și am dat de fiecare dată tot ce am avut mai bun. Sunt mândră de tot ce am realizat și mai ales recunoscătoare pentru toate emoțiile şi sentimentele trăite sub tricolor! Drumul cu echipa națională se încheie aici, dar călătoria mea continuă! Hai, România!”, a scris Cristina Neagu pe conturile de Facebook şi Instagram.

Reclamă

Cristina Neagu, chinuită de amintiri după retragerea de la națională: „Și acum mai am coșmaruri de atunci!”

Cristina Neagu este chinuită de amintiri, după ce și-a anunțat retragerea de la echipa națională. Interul stânga de la CSM București a declarat că încă mai are coșmaruri cu meciul pierdut de România în fața Cehiei, la Campionatul Mondial din 2017.

La momentul respectiv, „tricolorele” au ratat dramatic calificarea în sferturile Campionatului Mondial. Cehia a învins România, 28-17, cu un gol marcat în ultima secundă de joc, după ce „tricolorele” au condus pe tabelă timp de 55 de minute.

Cristina Neagu și-a anunțat retragerea de la echipa națională, la revenirea de la Campionatul Mondial din Danemarca, Norvegia și Suedia. Interul stânga de la CSM București a dezvăluit și care este meciul care încă o chinuie, la șase ani distanță după disputarea lui.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Neagu a declarat că în anul 2016, s-a produs un schimb de generație la națională, însă s-a construit de asemenea o echipă competitivă, care a obținut rezultate notabile.

„Reconstrucția a început din 2016, când nume importante s-au retras de la echipa națională. Totuși, am reușit să facem o echipă bună, să obținem cel puțin în perioada 2016-2018 rezultate bune, chiar dacă la Mondialul din 2017 am ieșit pe locul 10.

Cred că și acum mai am coșmaruri cu meciul împotriva Cehiei.

Nu îmi imaginez ce înseamnă schimbul de generație, că nu avem 10 jucătoare trecute de 35 de ani, deși alte echipe au jucătoare trecute de 35 de ani care joacă foarte bine, la cel mai înalt nivel și sunt apreciate. Ce știu este că îmi doresc ca echipa națională să revină sus”, a declarat Cristina Neagu.

România a încheiat actualul Campionat Mondial pe locul 12, ratând calificarea în sferturile de finală şi ratând, totodată, şi participarea la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
Vezi toate știrile
Citește și