Închide meniul

Mesajul scurt postat de Mihai Stoica, după ce Cristina Neagu s-a retras din naţionala de handbal a României

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 decembrie 2023, 21:09

Mesajul scurt postat de Mihai Stoica, după ce Cristina Neagu s-a retras din naţionala de handbal a României

Mesajul scurt postat de Mihai Stoica, după retragerea Cristinei Neagu

Mihai Stoica / Hepta

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea din naţionala de handbal a României, iar reacţiile nu au întârziat să apară. Una dintre reacţiile virale a fost mesajul scurt postat de Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu şi-a exprimat public susţinerea pentru FCSB, astfel că reacţia lui Mihai Stoica nu a fost surprinzătoare. Mihai Stoica a ţinut să îşi exprime aprecierea pentru Neagu.

Mesajul scurt postat de Mihai Stoica, după ce Cristina Neagu s-a retras din naţionala de handbal a României

”Respect, Cristina Neagu!”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe Facebook. De 4 ori cea mai bună jucătoare din lume, Cristina Neagu le-a mulţumit colegelor şi antrenorilor de la echipa naţională pentru cei 17 ani extraordinari în care a evoluat pentru România.

Ce călătorie fantastică! Întotdeauna mi-am dorit să-mi reprezint țara. Și am avut șansa de a face asta timp de 17 ani. De fiecare dată cu mândrie, onoare și responsabilitate. Am jucat și creat amintiri frumoase alături de jucătoare senzaționale și am trăit fiecare moment la intensitate maximă. Mulțumesc tuturor colegelor și antrenorilor pe care i-am avut de-a lungul timpului la echipa națională.

Mulțumesc fanilor care au fost mereu alături de mine și de echipă. A fost o mare onoare să fiu căpitanul echipei. Am intrat mereu pe teren cu ambiție, spirit de luptă, am râs, am plâns, de tristețe, de bucurie și am dat de fiecare dată tot ce am avut mai bun. Sunt mândră de tot ce am realizat și mai ales recunoscătoare pentru toate emoțiile şi sentimentele trăite sub tricolor! Drumul cu echipa națională se încheie aici, dar călătoria mea continuă! Hai, România!”, a scris Cristina Neagu pe conturile de Facebook şi Instagram.

Reclamă

Cristina Neagu, chinuită de amintiri după retragerea de la națională: „Și acum mai am coșmaruri de atunci!”

Cristina Neagu este chinuită de amintiri, după ce și-a anunțat retragerea de la echipa națională. Interul stânga de la CSM București a declarat că încă mai are coșmaruri cu meciul pierdut de România în fața Cehiei, la Campionatul Mondial din 2017.

La momentul respectiv, „tricolorele” au ratat dramatic calificarea în sferturile Campionatului Mondial. Cehia a învins România, 28-17, cu un gol marcat în ultima secundă de joc, după ce „tricolorele” au condus pe tabelă timp de 55 de minute.

Cristina Neagu și-a anunțat retragerea de la echipa națională, la revenirea de la Campionatul Mondial din Danemarca, Norvegia și Suedia. Interul stânga de la CSM București a dezvăluit și care este meciul care încă o chinuie, la șase ani distanță după disputarea lui.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Neagu a declarat că în anul 2016, s-a produs un schimb de generație la națională, însă s-a construit de asemenea o echipă competitivă, care a obținut rezultate notabile.

„Reconstrucția a început din 2016, când nume importante s-au retras de la echipa națională. Totuși, am reușit să facem o echipă bună, să obținem cel puțin în perioada 2016-2018 rezultate bune, chiar dacă la Mondialul din 2017 am ieșit pe locul 10.

Cred că și acum mai am coșmaruri cu meciul împotriva Cehiei.

Nu îmi imaginez ce înseamnă schimbul de generație, că nu avem 10 jucătoare trecute de 35 de ani, deși alte echipe au jucătoare trecute de 35 de ani care joacă foarte bine, la cel mai înalt nivel și sunt apreciate. Ce știu este că îmi doresc ca echipa națională să revină sus”, a declarat Cristina Neagu.

România a încheiat actualul Campionat Mondial pe locul 12, ratând calificarea în sferturile de finală şi ratând, totodată, şi participarea la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și