Închide meniul

Prima imagine cu Lucian Burdujan, care a fost dat dispărut de familia sa! Cum arată acum fostul atacant de la Rapid și FCSB

Alex Ioniță Publicat: 15 decembrie 2023, 18:33

Reclamă
Prima imagine cu Lucian Burdujan, care a fost dat dispărut de familia sa! Cum arată acum fostul atacant de la Rapid și FCSB

Prima imagine cu Lucian Burdujan, care a fost dat dispărut de familia sa

Lucian Burdujan, în tricoul Rapidului / Hepta

Prima imagine cu Lucian Burdujan, care a fost dat dispărut de familia sa! Fostul atacant, în prezent retras din activitate, a postat o fotografie pe rețelele de socializare, la mai bine de un an de la momentul în care nu și-a mai contactat familia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia acestuia nu mai știa nimic de fostul fotbalist din luna noiembrie a anului 2022. Totuși, după un an, acesta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care și-a exprimat regretul pentru decesul tatălui său, din data de 9 octombrie a acestui an.

Prima imagine cu Lucian Burdujan, care a fost dat dispărut de familia sa! S-a fotografiat pe stadionul celor de la Ceahlăul Piatra Neamț

După aproximativ o lună de la momentul în care nu a mai apărut pe site-ul Poliței Române, la categoria persoane dispărute, fostul atacant a postat o fotografie pe rețelele de socializare, de pe stadionul celor de la Ceahlăul Piatra Neamț.

Fotografia postată de Lucian Burdujan / Facebook
Fotografia postată de Lucian Burdujan / Facebook

La Ceahlăul și-a început cariera, iar mai apoi, în anul 2004, a plecat la Rapid, echipă alături de care a jucat în sferturile Cupei UEFA, în anul 2006, în legendarul duel cu FCSB. Au urmat apoi transferurile la FC Vaslui și FCSB.

Pe lângă echipele românești, a mai evoluat în campionatele din Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Gibraltar și Grecia.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, tot pe rețelele de socializare, Lucian Burdujan a postat un mesaj prin care pare că își explică decizia de a pleca de acasă și de a nu-și mai contacta familia:

„Trebuie să-ți asculți inima. Nu trebuie să arăți bine pentru oameni. Nu trebuie să demonstrezi la cineva ceva. Nu trebuie să fii perfect, doar pentru că alții vor să fii perfect.

Dacă sufletul tău este perfect din interior, este în regulă. Asta este tot ceea ce vrei tu. Asta este tot ceea ce trebuie să fie”, a notat fostul atacant, pe contul personal de Facebook.

Reclamă

Lucian Burdujan s-a prezentat la secţia de Poliţie, după ce a fost dat dispărut de familie

Lucian Burdujan a fost dat dispărut de către mama sa, deoarece aceasta nu mai luase legătura cu el de mult timp. La secţia de Poliţie la care s-a prezentat, Burdujan le-a transmis oamenilor legii că nu îşi doreşte ca familia sa să ştie unde locuieşte.

Poliţia a emis un comunicat oficial, după prezentarea lui Lucian Burdujan la poliţie. Poliţişti au transmis că este dorinţa fostului jucător ca familia lui să nu ştie unde locuieşte în prezent.

”Astăzi, persoana a cărei dispariţie a fost reclamată la data de 20 octombrie a.c. s-a prezentat la o unitate de poliţie. Acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni. De asemenea, persoana în cauză nu doreşte să transmită familiei sale informaţii privind adresa unde locuieşte, familia fiind informată cu privire la aceste aspecte”, a transmis IPJ Neamţ, conform news.ro.

Recomandări

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:05

David Popovici a dezvăluit cum a trecut peste eşecurile din bazin: „Nu sunt trist în sensul pe care îl are acest cuvânt”

10:05

„Cu toată lumea ne luptăm la titlu!” Mihai Lixandru se aşteaptă la un sezon infernal pentru FCSB: „Toată lumea vrea să ne bată!”

9:35

Ce jucători de la FCSB au fost prezenţi la vizita medicală. Motivul incredibil pentru care Nana Antwi a lipsit

8:46

Începe EURO 2024: Germania – Scoţia, meciul de deschidere. Omagiu pentru Franz Beckenbauer

8:45

Suma uriaşă de bani pe care Arnold Garita i-o cere lui Gigi Becali pentru a semna cu FCSB

8:30

Ce se întâmplă la Red Bull?

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și