Închide meniul

Prima imagine cu Lucian Burdujan, care a fost dat dispărut de familia sa! Cum arată acum fostul atacant de la Rapid și FCSB

Alex Ioniță Publicat: 15 decembrie 2023, 18:33

Reclamă
Prima imagine cu Lucian Burdujan, care a fost dat dispărut de familia sa! Cum arată acum fostul atacant de la Rapid și FCSB

Prima imagine cu Lucian Burdujan, care a fost dat dispărut de familia sa

Lucian Burdujan, în tricoul Rapidului / Hepta

Prima imagine cu Lucian Burdujan, care a fost dat dispărut de familia sa! Fostul atacant, în prezent retras din activitate, a postat o fotografie pe rețelele de socializare, la mai bine de un an de la momentul în care nu și-a mai contactat familia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia acestuia nu mai știa nimic de fostul fotbalist din luna noiembrie a anului 2022. Totuși, după un an, acesta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care și-a exprimat regretul pentru decesul tatălui său, din data de 9 octombrie a acestui an.

Prima imagine cu Lucian Burdujan, care a fost dat dispărut de familia sa! S-a fotografiat pe stadionul celor de la Ceahlăul Piatra Neamț

După aproximativ o lună de la momentul în care nu a mai apărut pe site-ul Poliței Române, la categoria persoane dispărute, fostul atacant a postat o fotografie pe rețelele de socializare, de pe stadionul celor de la Ceahlăul Piatra Neamț.

Fotografia postată de Lucian Burdujan / Facebook
Fotografia postată de Lucian Burdujan / Facebook

La Ceahlăul și-a început cariera, iar mai apoi, în anul 2004, a plecat la Rapid, echipă alături de care a jucat în sferturile Cupei UEFA, în anul 2006, în legendarul duel cu FCSB. Au urmat apoi transferurile la FC Vaslui și FCSB.

Pe lângă echipele românești, a mai evoluat în campionatele din Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Gibraltar și Grecia.

Reclamă

De asemenea, tot pe rețelele de socializare, Lucian Burdujan a postat un mesaj prin care pare că își explică decizia de a pleca de acasă și de a nu-și mai contacta familia:

„Trebuie să-ți asculți inima. Nu trebuie să arăți bine pentru oameni. Nu trebuie să demonstrezi la cineva ceva. Nu trebuie să fii perfect, doar pentru că alții vor să fii perfect.

Dacă sufletul tău este perfect din interior, este în regulă. Asta este tot ceea ce vrei tu. Asta este tot ceea ce trebuie să fie”, a notat fostul atacant, pe contul personal de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Lucian Burdujan s-a prezentat la secţia de Poliţie, după ce a fost dat dispărut de familie

Lucian Burdujan a fost dat dispărut de către mama sa, deoarece aceasta nu mai luase legătura cu el de mult timp. La secţia de Poliţie la care s-a prezentat, Burdujan le-a transmis oamenilor legii că nu îşi doreşte ca familia sa să ştie unde locuieşte.

Poliţia a emis un comunicat oficial, după prezentarea lui Lucian Burdujan la poliţie. Poliţişti au transmis că este dorinţa fostului jucător ca familia lui să nu ştie unde locuieşte în prezent.

”Astăzi, persoana a cărei dispariţie a fost reclamată la data de 20 octombrie a.c. s-a prezentat la o unitate de poliţie. Acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni. De asemenea, persoana în cauză nu doreşte să transmită familiei sale informaţii privind adresa unde locuieşte, familia fiind informată cu privire la aceste aspecte”, a transmis IPJ Neamţ, conform news.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:50 Antrenamentele din Formula 3 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (10:55). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și