Închide meniul

Paul Papp, reacție nervoasă după ce a fost eliminat în Petrolul – Rapid 0-0: „Lasă, mă, jocul să meargă! E fotbal de bărbați”

Alex Ioniță Publicat: 15 decembrie 2023, 22:57

Reclamă
Paul Papp, reacție nervoasă după ce a fost eliminat în Petrolul – Rapid 0-0: Lasă, mă, jocul să meargă! E fotbal de bărbați”

Paul Papp / Profimedia

Paul Papp a avut o reacție nervoasă după ce a fost eliminat în Petrolul – Rapid 0-0. Jucătorul echipei din Ploiești a transmis un mesaj dur, după finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Petrolul și Rapid a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1. Duelul de pe arena „Ilie Oană” din Ploiești a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Paul Papp, reacție nervoasă după ce a fost eliminat în Petrolul – Rapid 0-0. Mesajul fundașului

La finalul partidei, Paul Papp  s-a arătat foarte nemulțumit de arbitraj, după ce a fost eliminat, în ultimele minute ale timpului regulamentar. Jucătorul de la Petrolul a dezvăluit și alte momente în care centralii au luat decizii eronate, în opinia sa. Mai exact, a vorbit despre un moment dintr-un meci cu Farul Constanța, atunci când a fost lovit de Adrian Mazilu.

„Lasă, mă, jocul să meargă, e fotbal de bărbați. Despre ce vorbim. La Farul mi-a dat Mazilu cu genunchiul în nas, mi-a spus arbitrul că nu a vrut să mă lovească și eu am fractură nazală. Nici Țicu nu a vrut să îi rupă piciorul adversarului. Hanca a fost operat. Arbitrază, mă, în spiritul jocului! ”, a spus Paul Papp, la finalul partidei.

Fundașul echipei din Ploiești a fost eliminat în minutul 82 al duelului, după ce a văzut al doilea cartonaș galben. Acesta a avut o discuție foarte aprinsă cu oficlaii partidei, înainte de a merge spre vestiarele arenei „Ilie Oană”.

Reclamă

Cristi Săpunaru, mesaj acid după ce Rapid a remizat cu Petrolul

„A fost dificil, în minutul 6 am rămas în 10. Au o echipă bună, mergem mai departe. Nu sunt mulţumit de rezultat, aveam nevoie de victorie. Dar sunt mulumit de atitudinea celor care au fost în teren. E o perioadă grea, trebuie să trecem peste, dacă vrem să fim acolo sus. Obiectivele nu sunt stabilite doar de conducere. Mai avem un meci, la Farul, mergem să câştigăm. După avem pauză, cantonament, vor veni şi jucătorii accidentaţi şi trebuie să atacăm primele locuri.

Am avut om în minus şi a trebuit să schimbăm. I-am asigurat pe suporteri că echipa va da 100%, cât voi fi aici. Echipa va juca pentru a câştiga. Nu am auzit de ultimatum, nu ştiu cine a dat asta. Nu a fost vorba de aşa ceva. Să ne dea şi nouă ultimatum, am fost penibili. Să nu dea antrenorului ultimatum, să dea pentru toată echipa.

Nu a fost un dialog cu Cristiano Bergodi, a fost între noi. Nu se pune problema ca antrenorul să fie de vină pentru greşelile noastre din teren. Sperăm să ne rezolvăm toate probleme, când ne întoarcem din vacanţă să câştigăm. Nu avem emoţii pentru play-off, mă gândesc doar la fiecare meci. Avem meciul cu Farul, mă gândesc la el”, a declarat Cristi Săpunaru, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” 8:22 „Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul 0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
Vezi toate știrile
Citește și