Închide meniul

Petrolul – Rapid 0-0! Duel dramatic pe „Ilie Oană”! Giuleştenii, al cincilea meci fără victorie în Liga 1

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 decembrie 2023, 22:00

Petrolul – Rapid 0-0! Duel dramatic pe „Ilie Oană! Giuleştenii, al cincilea meci fără victorie în Liga 1

Petrolul - Rapid 0-0

Imagine din meciul Rapid - Petrolul 0-2, din tur / Hepta

Petrolul – Rapid 0-0! Duelul din etapa a 20-a din Liga 1 a fost în format live text, pe AS.ro. Giuleştenii au ajuns la cinci meciuri consecutive în campionat fără victorie. În duelul cu „lupii”, trupa de sub Grant a evolua în inferioritate numerică încă din minutul şase, după eliminarea lui Andrei Borza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spre finalul meciului, şi Petrolul a avut un jucător eliminat. Paul Papp a văzut al doilea cartonaş galben, după o simulare.

Petrolul – Rapid 0-0

Final! Petrolul – Rapid 0-0! Giuleştenii rămân fără victorie în Liga 1, de la derby-ul cu FCSB, şi pot pierde locul patru.

Min. 82: Paul Papp a văzut al doilea galben şi a fost eliminat! Fundaşul Petrolului a fost trimis la vestiare, după ce a simulat un fault, şi a avut o discuţie aprinsă cu arbitrii.

Min. 53: Ocazie Petrolul! După o centrare a lui Paul Papp, balonul a ajuns la Jair, care se afla într-o poziţie perfectă, în faţa porţii giuleştenilor. Mijlocaşul a şutat de două ori spre poarta adversă, însă balonul a fost respins de fiecare dată de către Albu.

Reclamă

Min. 45+4: Bară Rapid! Cătălin Cîrjan i-a pasat în careu lui Braun, care nu a stat pe gânduri şi a şutat spre poarta ploieştenilor! Balonul s-a oprit însă în bara porţii lui Zima!

Min. 45+2: Gol anulat pentru Petrolul! Seniko Doua a reuşit să marcheze cu capul, însă golul a fost anulat, pe motiv de offside asupra lui Horaţiu Moldovan!

Min. 35: Ocazie Petrolul! Jair a executat perfect o lovitură liberă, însă Horaţiu Moldovan a respins uluitor balonul, din vinclul porţii.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 12: Ocazie Petrolul! Valentin Ţicu a centrat în careu, balonul a ajuns la Gicu Grozav, care a şutat imediat către poarta lui Târnovanu. Balonul a fost deviat în corner de către Iacob.

Min. 10: Meciul a fost întrerupt pentru scurt timp, din cauza torţelor aruncate de fanii giuleşteni pe teren.

Min. 6: Andrei Borza a fost eliminat! Fundaşul giuleştenilor l-a faultat extrem de dur pe Diomande, şi a văzut direct cartonaşul roşu.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Petrolul: Zima – Papp, Meijers, Huja – Doua, Diomande, Jair, Musi, Țicu – G. Grozav, Omrani
Rezerve: Eșanu – Garutti, D. Radu, Dumitriu, Seto, Jefferson, Rădulescu, I. Răducan, M. Roman II
Antrenor: Florin Pârvu

Rapid: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Al. Albu, I. Cristea, Oaidă – Cîrjan, B. Valle, Papeau
Rezerve: Drăghia – Dr. Grigore, El Sawy, Pănoiu, Funsho, Al. Ioniță II, Tsoumou, Al. Stan, Soni
Antrenor: Cristiano Bergodi

Reclamă

Rapid e avertizată de Marius Şumudică: „Va fi destul de greu de gestionat”. Ce spune despre fanii giuleşteni

Rapid e avertizată de Marius Şumudică. Echipa lui Cristiano Bergodi traversează o perioadă extrem de complicată, fiind fără victorie de la meciul cu FCSB, de pe 5 noiembrie. În ultima etapă, Rapid a pierdut pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 1-2.

Marius Şumudică este de părere că formaţia din Giuleşti trebuie să treacă peste această criză foarte repede, pentru a nu strica relaţia cu suporterii. „Şumi” a infirmat, recent, că ar exista vreo posibilitate să o părăsească pe Gaziantep pentru a-l înlocui pe Cristiano Bergodi pe banca Rapidului.

Şumudică a vorbit şi despre gestul fanilor lui Rapid din meciul de sâmbătă. În momentul în care FC Voluntari conducea cu 2-0, întreg stadionul Giuleşti a început să cânte, în mod ironic, cântecul formaţiei ilfovene.

„Îmi pare rău de Rapid. Cred că și un egal i-ar fi ajutat în contextul în care CFR Cluj și FCSB au făcut doar egal. Cu două-trei victorii urci în primele șase, iar două-trei înfrângeri te coboară de acolo.

Au nevoie de două victorii ca lucrurile să fie ok. În caz că nu vor câștiga, va fi destul de greu de gestionat în relația cu suporterii.

Felicit galeria Rapidului, care, în afară de acel cântec cu Voluntariul, nu au avut reacții ieșite din comun. Nu au protestat, nu au contestat nici jucătorii, nici antrenorul”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

Ce a putut cânta galeria Rapidului chiar înainte ca Papeau să marcheze un eurogol cu Voluntari

Galeria Rapidului a lansat ironia supremă la adresa jucătorilor favoriţi, atunci când Voluntari conducea cu 2-0 pe Giuleşti, iar câteva secunde mai târziu, Jayson Papeau a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon.

Ultraşii feroviarilor au ajuns la capătul puterilor atunci când şi-au văzut echipa condusă cu 2-0 de către ilfoveni şi au început să cânte hitul lansat de adversari „Viaţa mea o împart alături de Voluntari”.

În timp ce fanii îşi ironizau astfel jucătorii, Papeau a prins o execuţie de zile mari şi a marcat golul de 1-2, iar ce a urmat pe Giuleşti a fost din nou uimitor.

Suporterii au continuat să cânte melodia ilfovenilor, sperând că va mai pica un gol în poarta oaspeţilor. Nu a fost cazul şi Rapid a ajuns la trei meciuri fără victorie, fiind pe locul 4 în Liga 1, după 19 etape disputate.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și