Închide meniul

Ionel Dănciulescu știe cum Dinamo poate să evite retrogradarea: „Sunt convins de asta”

Alex Ioniță Publicat: 17 decembrie 2023, 20:48

Reclamă
Ionel Dănciulescu știe cum Dinamo poate să evite retrogradarea: Sunt convins de asta”

Ionel Dănciulescu știe cum Dinamo poate să evite retrogradarea

Ionel Dănciulescu / Profimedia

Ionel Dănciulescu știe cum Dinamo poate să evite retrogradarea. Fostul mare atacant din Ștefan cel Mare a vorbit despre viitorul clubului, care se alfă într-o mare criză a rezultatelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Dinamo se află pe locul al 15-lea în Liga 1, penultimul, cu doar 10 puncte obținute după 19 etape disputate. Astfel, „câinii” sunt în pericol de a retrograda, din nou, în eșalonul secund.

Ionel Dănciulescu știe cum Dinamo poate să evite retrogradarea. Mesajul fostului atacant

„Danciu-gol” este de părere că echipa din Ștefan cel Mare, pregătită în prezent de Zeljko Kopic, poate prinde un loc de baraj, dacă ar reuși să o învingă pe FC Botoșani, care este pe ultimul loc în prima ligă.

Totodată, Ionel Dănciulescu a menționat faptul că echipa din Ștefan cel Mare are nevoie și de transferuri în pauza competițională din iarnă, pentru ca formația să aibă șanse de a rămâne în primul eșalon.

„După o perioadă în care nu ai câștigat mult timp, intervine teama, frica de a ieși la joc, de a-ți asuma anumite lucruri în timpul unei partide. E logic să fie așa.

Reclamă

Echipa are nevoie de un declic. Eu sper ca de mâine să înceapă și echipa să crească. Să câștige meciul ăsta, e foarte important. Dacă noi îl câștigăm, eu sunt convins că locul de baraj îl vom avea asigurat.

Sunt convins că, în iarnă, Kopic va aduce niște jucători care chiar să facă diferența. Dinamo de asta are nevoie, de jucători care să facă diferența, care să fie peste ce ai în momentul de față”, a spus Ionel Dănciulescu, la Radio Dinamo 1948.

Cristi Borcea a văzut în ce situaţia a ajuns Dinamo şi a izbucnit în plâns

Cristi Borcea a văzut în ce situaţia a ajuns echipa sa de suflet, Dinamo, şi a izbucnit în plâns. Chiar fostul patron al clubului din Ştefan cel Mare a dezvăluit care a fost momentul în care nu s-a mai putut abţine şi a cedat definitiv.

Reclamă 4 / 0/3

Borcea s-a prăbuşit emoţional în momentul în care l-a auzit chiar şi pe patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, că nu acceptă un pas greşit cu Dinamo. Moldovenii sunt singura echipă fără victorie în actuala stagiune.

„Când am auzit declarația lui Iftime, că trage obloanele dacă nu bate pe Dinamo, mi-au dat lacrimile. Ar trebui ca, în al 12-lea ceas, cei care conduc să se mai uite în arhivă, să vadă ce a fost Dinamo.

Când eram pe locul 2, suporterii ne umpleau gardurile cu mesaje. Sper să aducă jucători, să facă transferuri și să salveze ce mai e de salvat. Cred că vor reuși, sper, îmi doresc asta”, a declarat Cristi Borcea pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” Vezi toate știrile
Citește și