Închide meniul

Ionel Dănciulescu știe cum Dinamo poate să evite retrogradarea: „Sunt convins de asta”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 decembrie 2023, 20:48

Ionel Dănciulescu știe cum Dinamo poate să evite retrogradarea: Sunt convins de asta”

Ionel Dănciulescu știe cum Dinamo poate să evite retrogradarea

Ionel Dănciulescu / Profimedia

Ionel Dănciulescu știe cum Dinamo poate să evite retrogradarea. Fostul mare atacant din Ștefan cel Mare a vorbit despre viitorul clubului, care se alfă într-o mare criză a rezultatelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Dinamo se află pe locul al 15-lea în Liga 1, penultimul, cu doar 10 puncte obținute după 19 etape disputate. Astfel, „câinii” sunt în pericol de a retrograda, din nou, în eșalonul secund.

Ionel Dănciulescu știe cum Dinamo poate să evite retrogradarea. Mesajul fostului atacant

„Danciu-gol” este de părere că echipa din Ștefan cel Mare, pregătită în prezent de Zeljko Kopic, poate prinde un loc de baraj, dacă ar reuși să o învingă pe FC Botoșani, care este pe ultimul loc în prima ligă.

Totodată, Ionel Dănciulescu a menționat faptul că echipa din Ștefan cel Mare are nevoie și de transferuri în pauza competițională din iarnă, pentru ca formația să aibă șanse de a rămâne în primul eșalon.

„După o perioadă în care nu ai câștigat mult timp, intervine teama, frica de a ieși la joc, de a-ți asuma anumite lucruri în timpul unei partide. E logic să fie așa.

Reclamă

Echipa are nevoie de un declic. Eu sper ca de mâine să înceapă și echipa să crească. Să câștige meciul ăsta, e foarte important. Dacă noi îl câștigăm, eu sunt convins că locul de baraj îl vom avea asigurat.

Sunt convins că, în iarnă, Kopic va aduce niște jucători care chiar să facă diferența. Dinamo de asta are nevoie, de jucători care să facă diferența, care să fie peste ce ai în momentul de față”, a spus Ionel Dănciulescu, la Radio Dinamo 1948.

Cristi Borcea a văzut în ce situaţia a ajuns Dinamo şi a izbucnit în plâns

Cristi Borcea a văzut în ce situaţia a ajuns echipa sa de suflet, Dinamo, şi a izbucnit în plâns. Chiar fostul patron al clubului din Ştefan cel Mare a dezvăluit care a fost momentul în care nu s-a mai putut abţine şi a cedat definitiv.

Reclamă 4 / 0/3

Borcea s-a prăbuşit emoţional în momentul în care l-a auzit chiar şi pe patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, că nu acceptă un pas greşit cu Dinamo. Moldovenii sunt singura echipă fără victorie în actuala stagiune.

„Când am auzit declarația lui Iftime, că trage obloanele dacă nu bate pe Dinamo, mi-au dat lacrimile. Ar trebui ca, în al 12-lea ceas, cei care conduc să se mai uite în arhivă, să vadă ce a fost Dinamo.

Când eram pe locul 2, suporterii ne umpleau gardurile cu mesaje. Sper să aducă jucători, să facă transferuri și să salveze ce mai e de salvat. Cred că vor reuși, sper, îmi doresc asta”, a declarat Cristi Borcea pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României Vezi toate știrile
Citește și