Închide meniul

Florinel Coman se gândește doar la titlu, după ce a marcat o „dublă” în victoria cu Poli Iași: „Un final de an perfect”

Alex Ioniță Publicat: 19 decembrie 2023, 22:55

Reclamă
Florinel Coman se gândește doar la titlu, după ce a marcat o dublă” în victoria cu Poli Iași: Un final de an perfect”

Florinel Coman a spus lucrurilor pe nume după ce a marcat o „dublă” în victoria cu Poli Iași

Florinel Coman / Profimedia

Florinel Coman se gândește doar la titlu, după ce a marcat o „dublă” în victoria cu Poli Iași. Atacantul vicecampioanei a vorbit despre partida din Copou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Poli Iași și FCSB a contat pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1. După această victorie, cu scorul de 3-1, vicecampioana României s-a distanțat, cel puțin momentan, la 11 puncte de CFR Cluj. Duelul câștigat de vicecampioana României a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Florinel Coman se gândește doar la titlu, după ce a marcat o „dublă” în victoria cu Poli Iași.. Mesajul jucătorului

După acest meci, în care a marcat și o „dublă”, Florinel Coman s-a declarat mulțumit de faptul că FCSB a încheiat acest an calendaristic cu o victorie. După reușitele din partida din Copou, jucătorul vicecampioanei a ajuns la 9 reușite și 8 pase decisive în 19 meciuri din acest sezon. De asemenea, atacantul vicecampioanei a vorbit și despre EURO 2024.

„Un final de an perfect, am câştigat pe un teren greu, cu o echipă arţăgoasă. Am venit montaţi, focusaţi pe cele trei puncte. Două goluri din penalty, am ratat prima combinaţie cu Darius Olaru şi din acest motiv am executat. A fost un an frumos, cu de toate, cu realizări foarte multe, sper ca anul viitor să fie şi mai bun.

Titlul este obiectivu nostru, încercăm să facem tot posibilul, mergem pe acest drum, sper ca la final să ridicăm trofeul. Normal, sper să prind şi lotul pentru EURO 2024.”, a spus Florinel Coman, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Darius Olaru visează la EURO 2024, după ce FCSB a încheiat anul cu o victorie. Mesajul căpitanului

După meciul cu Poli Iași, Darius Olaru a fost euforic, având în vedere faptul că echipa sa s-a distanțat la mai multe puncte de CFR Cluj, dar și pentru faptul că „roș-albaștrii” vor merge în vacanță cu o victorie în ultimul meci al anului. De asemenea, căpitanul de la FCSB a vorbit și despre o posibilă convocare la EURO 2024.

„Cred că am făcut un meci foarte bun în această seară. Am avut foarte multe acțiuni, mă bucur de această victorie. Mă gândeam că o să fie cel mai greu meci din acest an, dar am făcut o partidă foarte bună. Am meritat cele 3 puncte.

Ne-am gândit doar la victorie. Este bine că am încheiat așa anul, dar am dat cu piciorul la unele situații bune, de a crește diferența față de CFR Cluj. Totuși, să sperăm că mâine și poimâine se vor încurca și adversarele. În play-off se va da bătălia.

Reclamă

Am ratat titlul anul trecut, anul acesta am început foarte bine, cred că merităm această diferență de puncte. Cu toții ne dorim să câștigăm campionatul. Vreau să fiu și la EURO, dar mai este mult, trebuie să arăt că merit să fiu acolo”, a spus Darius Olaru.

Recomandări

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și