Închide meniul

Basarab Panduru e convins că FCSB va lua titlul sezonul acesta: „Nici Gigi Becali nu mai poate pierde campionatul”

Bogdan Stănescu Publicat: 20 decembrie 2023, 12:24

Reclamă
Basarab Panduru e convins că FCSB va lua titlul sezonul acesta: „Nici Gigi Becali nu mai poate pierde campionatul

Basarab Panduru e convins că FCSB va lua titlul sezonul acesta

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Basarab Panduru e convins că FCSB va lua titlul sezonul acesta. Fostul jucător al Stelei, dar şi al Benficăi şi ulterior al lui FC Porto, l-a ironizat pe Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panduru e de părere că nici eventualele decizii greşite pe care le-ar putea lua Gigi Becali nu îi mai pot opri pe „roş-albaştri” din drumul spre titlu. Ar fi primul campionat cucerit de FCSB după o pauză de 8 ani.

Basarab Panduru e convins că FCSB va lua titlul sezonul acesta

Îmi place ce văd în zilele astea. CFR-ul vrea să bage bani, Rapidul bagă bani să aducă jucători, dar campionatul ăsta nici măcar Gigi nu poate să îl piardă.

Chiar și fără 75% din puncte tot îl câştigă (n.r.: în loc de înjumătățirea dinainte de play-off). Hai să facem acum şi o să vedeţi. Nici Gigi nu mai poate să piardă campionatul, chiar fără 75% din puncte!”, a declarat Basarab Panduru pentru orangesport.ro.

Panduru a punctat că nu îi poate lăuda pe „roş-albaştri” pentru posibilul titlu obţinut după o pauză de 8 ani. „Să laud ce, că ia titlul după opt ani?”, a mai spus Panduru pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă 4

Jucătorul FCSB-ului care l-a impresionat pe Basarab Panduru după victoria cu Poli Iaşi: „E cel mai bun”

Jucătorul FCSB-ului care l-a impresionat pe Basarab Panduru după victoria cu Poli Iaşi este Alex Băluţă. Extrema dreapta a FCSB-ului a deschis scorul cu Poli Iaşi, în minutul 16.

Alex Băluţă s-a remarcat şi în alte faze, el mai având ocazii de a marca în meciul de la Iaşi. Florinel Coman a fost autorul unei „duble”, el marcând din penalty în minutele 32 şi 85. Pentru Poli Iaşi a înscris Robert Ion, în minutul 26.

Cred că da (n.r. – a adus plus valoare), pare cel mai bun jucător, cel mai constant jucător de pe partea dreaptă, nici nu are cu cine să se bată. Nu are fotbalistic cu cine să se bată, aşa nişte nume sunt pe acolo.

Reclamă 4 / 0/3

În vară era vârf sau inter dreapta. Probabil că atunci nu te gândeai, inter sau vârf, dar deodată spui că nimeni nu e bun pe partea dreaptă. Rotariu e pe drum, n-a venit încă, se duce pe la Sepsi, prin altă parte, iar când i-ai dat seama că problema e în dreapta l-ai pus în dreapta.

El (n.r. – Alex Băluţă) poate creşte, deja arată că e în schema FCSB”, a declarat Basarab Panduru pentru sursa citată.

Scene incredibile după Poli Iaşi – FCSB 1-3! Autocarul „roş-albaştrilor” s-a întors din drum pentru că a uitat un jucător la Iaşi

Scene incredibile după Poli Iaşi – FCSB 1-3! Autocarul „roş-albaştrilor” a trebuit să se întoarcă din drum după ce Alex Băluţă a fost uitat la Iaşi.

Potrivit sport.ro, şoferul autocarului l-a recuperat pe Băluţă, dar din drum, după ce atacantul FCSB-ului rămăsese la Iaşi.

Alex Băluţă a fost unul dintre jucătorii-cheie ai FCSB-ului în victoria cu 3-1, din deplasare, a „roş-albaştrilor” cu Poli Iaşi.

Băluţă a deschis scorul în minutul 16. Ieşenii au egalat în minutul 26, prin Robert Ion, dar „dubla” lui Florinel Coman, din minutele 32 şi 85, a decis partida. Ambele goluri ale lui Coman au fost înscrise din penalty.

În urma acestui rezultat, FCSB s-a distanţat momentan la 11 puncte de ocupanta locului 2, CFR Cluj. Pentru echipa lui Mandorlini urmează un meci greu, derby-ul Clujului, contra celor de la U, care va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro mâine, de la ora 19:45.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
9:24

VIDEOFanii lui Al-Hilal au scandat numele lui Lionel Messi în faţa lui Neymar! Cum a putut reacţiona starul brazilian

9:19

„A spus DA!” L’Equipe anunță că PSG a bătut palma cu înlocuitorul lui Kylian Mbappe! Lovitura pe care o dă Nasser Al-Khelaifi

8:47

Meciul Mike Tyson – Jake Paul a fost amânat. Probleme pentru fostul mare campion

8:42

„L-am studiat!” Mihai Stoica, verdict despre atacantul surpriză propus la FCSB. Decizia luată alături de Gigi Becali

8:18

„Spectacol mare de tot!” Marcel Răducanu a dezvăluit ce nebunie va fi dacă Borussia Dortmund câștigă finala Champions League

0:17

Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul fără niciun trofeu câştigat! Al Nassr, învinsă dramatic de Al Hilal în finala Cupei Regelui

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și