Închide meniul

Scene incredibile după Poli Iaşi – FCSB 1-3! Autocarul „roş-albaştrilor” s-a întors din drum pentru că a uitat un jucător la Iaşi

Bogdan Stănescu Publicat: 20 decembrie 2023, 8:23

Reclamă
Scene incredibile după Poli Iaşi – FCSB 1-3! Autocarul „roş-albaştrilor s-a întors din drum pentru că a uitat un jucător la Iaşi

Scene incredibile după Poli Iaşi - FCSB 1-3! Autocarul "roş-albaştrilor" s-a întors din drum

Autocarul FCSB-ului a plecat de la Iaşi fără Alex Băluţă / captură sport.ro

Scene incredibile după Poli Iaşi – FCSB 1-3! Autocarul „roş-albaştrilor” a trebuit să se întoarcă din drum după ce Alex Băluţă a fost uitat la Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit sport.ro, şoferul autocarului l-a recuperat pe Băluţă, dar din drum, după ce atacantul FCSB-ului rămăsese la Iaşi.

Scene incredibile după Poli Iaşi – FCSB 1-3

Alex Băluţă a fost unul dintre jucătorii-cheie ai FCSB-ului în victoria cu 3-1, din deplasare, a „roş-albaştrilor” cu Poli Iaşi.

Băluţă a deschis scorul în minutul 16. Ieşenii au egalat în minutul 26, prin Robert Ion, dar „dubla” lui Florinel Coman, din minutele 32 şi 85, a decis partida. Ambele goluri ale lui Coman au fost înscrise din penalty.

În urma acestui rezultat, FCSB s-a distanţat momentan la 11 puncte de ocupanta locului 2, CFR Cluj. Pentru echipa lui Mandorlini urmează un meci greu, derby-ul Clujului, contra celor de la U, care va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro mâine, de la ora 19:45.

Reclamă

Florinel Coman va fi suspendat! Centralul meciului Poli Iaşi – FCSB nu l-a iertat după un alt gest controversat!

Florinel Coman va fi suspendat! Extrema stângă a FCSB-ului nu va juca etapa următoare, contra celor de la UTA, după ce a lovit, din afara terenului, o minge care nu depăşise spaţiul jocului.

Centralul partidei, Iulian Călin, i-a arătat cartonaşul galben lui Coman. Vedeta FCSB-ului a ajuns la 4 cartonaşe galbene, aşa că va lipsi o etapă. Următorul meci al FCSB-ului este cel cu UTA de acasă, de peste o lună. FCSB – UTA se va disputa pe 22 ianuarie.

Florinel Coman a fost implicat, recent, într-un episod controversat. Jucătorul de atac al FCSB-ului a fost acuzat că a căutat cel de al doilea cartonaş galben la meciul cu Oţelul, pentru a nu absenta cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Atât Coman, cât şi oficialii FCSB-ului au negat că el ar fi căutat special cartonaşul roşu cu Oţelul. Coman a putut juca în derby-ul cu CFR Cluj, încheiat 1-1, el fiind suspendat la meciul de Cupă contra celor de la FCU Craiova, pierdut de „roş-albaştri” cu 2-0. Meciul respectiv a dus la eliminarea FCSB-ului din Cupa României.

Florinel Coman se gândește doar la titlu, după ce a marcat o „dublă” în victoria cu Poli Iași: „Un final de an perfect”

Florinel Coman se gândește doar la titlu, după ce a marcat o „dublă” în victoria cu Poli Iași. Atacantul vicecampioanei a vorbit despre partida din Copou.

Partida dintre Poli Iași și FCSB a contat pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1. După această victorie, cu scorul de 3-1, vicecampioana României s-a distanțat, cel puțin momentan, la 11 puncte de CFR Cluj. Duelul câștigat de vicecampioana României a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

După acest meci, în care a marcat și o „dublă”, Florinel Coman s-a declarat mulțumit de faptul că FCSB a încheiat acest an calendaristic cu o victorie. După reușitele din partida din Copou, jucătorul vicecampioanei a ajuns la 9 reușite și 8 pase decisive în 19 meciuri din acest sezon. De asemenea, atacantul vicecampioanei a vorbit și despre EURO 2024.

„Un final de an perfect, am câştigat pe un teren greu, cu o echipă arţăgoasă. Am venit montaţi, focusaţi pe cele trei puncte. Două goluri din penalty, am ratat prima combinaţie cu Darius Olaru şi din acest motiv am executat. A fost un an frumos, cu de toate, cu realizări foarte multe, sper ca anul viitor să fie şi mai bun.

Titlul este obiectivul nostru, încercăm să facem tot posibilul, mergem pe acest drum, sper ca la final să ridicăm trofeul. Normal, sper să prind şi lotul pentru EURO 2024.”, a spus Florinel Coman, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și