Închide meniul

Basarab Panduru e convins că FCSB va lua titlul sezonul acesta: „Nici Gigi Becali nu mai poate pierde campionatul”

Bogdan Stănescu Publicat: 20 decembrie 2023, 12:24

Reclamă
Basarab Panduru e convins că FCSB va lua titlul sezonul acesta: „Nici Gigi Becali nu mai poate pierde campionatul

Basarab Panduru e convins că FCSB va lua titlul sezonul acesta

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Basarab Panduru e convins că FCSB va lua titlul sezonul acesta. Fostul jucător al Stelei, dar şi al Benficăi şi ulterior al lui FC Porto, l-a ironizat pe Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panduru e de părere că nici eventualele decizii greşite pe care le-ar putea lua Gigi Becali nu îi mai pot opri pe „roş-albaştri” din drumul spre titlu. Ar fi primul campionat cucerit de FCSB după o pauză de 8 ani.

Basarab Panduru e convins că FCSB va lua titlul sezonul acesta

Îmi place ce văd în zilele astea. CFR-ul vrea să bage bani, Rapidul bagă bani să aducă jucători, dar campionatul ăsta nici măcar Gigi nu poate să îl piardă.

Chiar și fără 75% din puncte tot îl câştigă (n.r.: în loc de înjumătățirea dinainte de play-off). Hai să facem acum şi o să vedeţi. Nici Gigi nu mai poate să piardă campionatul, chiar fără 75% din puncte!”, a declarat Basarab Panduru pentru orangesport.ro.

Panduru a punctat că nu îi poate lăuda pe „roş-albaştri” pentru posibilul titlu obţinut după o pauză de 8 ani. „Să laud ce, că ia titlul după opt ani?”, a mai spus Panduru pentru sursa citată.

Reclamă

Jucătorul FCSB-ului care l-a impresionat pe Basarab Panduru după victoria cu Poli Iaşi: „E cel mai bun”

Jucătorul FCSB-ului care l-a impresionat pe Basarab Panduru după victoria cu Poli Iaşi este Alex Băluţă. Extrema dreapta a FCSB-ului a deschis scorul cu Poli Iaşi, în minutul 16.

Alex Băluţă s-a remarcat şi în alte faze, el mai având ocazii de a marca în meciul de la Iaşi. Florinel Coman a fost autorul unei „duble”, el marcând din penalty în minutele 32 şi 85. Pentru Poli Iaşi a înscris Robert Ion, în minutul 26.

Cred că da (n.r. – a adus plus valoare), pare cel mai bun jucător, cel mai constant jucător de pe partea dreaptă, nici nu are cu cine să se bată. Nu are fotbalistic cu cine să se bată, aşa nişte nume sunt pe acolo.

Reclamă 4 / 0/3

În vară era vârf sau inter dreapta. Probabil că atunci nu te gândeai, inter sau vârf, dar deodată spui că nimeni nu e bun pe partea dreaptă. Rotariu e pe drum, n-a venit încă, se duce pe la Sepsi, prin altă parte, iar când i-ai dat seama că problema e în dreapta l-ai pus în dreapta.

El (n.r. – Alex Băluţă) poate creşte, deja arată că e în schema FCSB”, a declarat Basarab Panduru pentru sursa citată.

Scene incredibile după Poli Iaşi – FCSB 1-3! Autocarul „roş-albaştrilor” s-a întors din drum pentru că a uitat un jucător la Iaşi

Scene incredibile după Poli Iaşi – FCSB 1-3! Autocarul „roş-albaştrilor” a trebuit să se întoarcă din drum după ce Alex Băluţă a fost uitat la Iaşi.

Potrivit sport.ro, şoferul autocarului l-a recuperat pe Băluţă, dar din drum, după ce atacantul FCSB-ului rămăsese la Iaşi.

Alex Băluţă a fost unul dintre jucătorii-cheie ai FCSB-ului în victoria cu 3-1, din deplasare, a „roş-albaştrilor” cu Poli Iaşi.

Băluţă a deschis scorul în minutul 16. Ieşenii au egalat în minutul 26, prin Robert Ion, dar „dubla” lui Florinel Coman, din minutele 32 şi 85, a decis partida. Ambele goluri ale lui Coman au fost înscrise din penalty.

În urma acestui rezultat, FCSB s-a distanţat momentan la 11 puncte de ocupanta locului 2, CFR Cluj. Pentru echipa lui Mandorlini urmează un meci greu, derby-ul Clujului, contra celor de la U, care va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro mâine, de la ora 19:45.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo Vezi toate știrile
Citește și