Închide meniul

Jucătorul FCSB-ului care l-a impresionat pe Basarab Panduru după victoria cu Poli Iaşi: „E cel mai bun”

Bogdan Stănescu Publicat: 20 decembrie 2023, 8:39

Reclamă
Jucătorul FCSB-ului care l-a impresionat pe Basarab Panduru după victoria cu Poli Iaşi: „E cel mai bun

Jucătorul FCSB-ului care l-a impresionat pe Basarab Panduru după victoria cu Poli Iaşi

Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Jucătorul FCSB-ului care l-a impresionat pe Basarab Panduru după victoria cu Poli Iaşi este Alex Băluţă. Extrema dreapta a FCSB-ului a deschis scorul cu Poli Iaşi, în minutul 16.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Băluţă s-a remarcat şi în alte faze, el mai având ocazii de a marca în meciul de la Iaşi. Florinel Coman a fost autorul unei „duble”, el marcând din penalty în minutele 32 şi 85. Pentru Poli Iaşi a înscris Robert Ion, în minutul 26.

Jucătorul FCSB-ului care l-a impresionat pe Basarab Panduru după victoria cu Poli Iaşi: „E cel mai bun”

Cred că da (n.r. – a adus plus valoare), pare cel mai bun jucător, cel mai constant jucător de pe partea dreaptă, nici nu are cu cine să se bată. Nu are fotbalistic cu cine să se bată, aşa nişte nume sunt pe acolo.

În vară era vârf sau inter dreapta. Probabil că atunci nu te gândeai, inter sau vârf, dar deodată spui că nimeni nu e bun pe partea dreaptă. Rotariu e pe drum, n-a venit încă, se duce pe la Sepsi, prin altă parte, iar când i-ai dat seama că problema e în dreapta l-ai pus în dreapta.

El (n.r. – Alex Băluţă) poate creşte, deja arată că e în schema FCSB”, a declarat Basarab Panduru la orangesport.ro.

Reclamă

Scene incredibile după Poli Iaşi – FCSB 1-3! Autocarul „roş-albaştrilor” s-a întors din drum pentru că a uitat un jucător la Iaşi

Scene incredibile după Poli Iaşi – FCSB 1-3! Autocarul „roş-albaştrilor” a trebuit să se întoarcă din drum după ce Alex Băluţă a fost uitat la Iaşi.

Potrivit sport.ro, şoferul autocarului l-a recuperat pe Băluţă, dar din drum, după ce atacantul FCSB-ului rămăsese la Iaşi.

Alex Băluţă a fost unul dintre jucătorii-cheie ai FCSB-ului în victoria cu 3-1, din deplasare, a „roş-albaştrilor” cu Poli Iaşi.

Reclamă 4 / 0/3

Băluţă a deschis scorul în minutul 16. Ieşenii au egalat în minutul 26, prin Robert Ion, dar „dubla” lui Florinel Coman, din minutele 32 şi 85, a decis partida. Ambele goluri ale lui Coman au fost înscrise din penalty.

În urma acestui rezultat, FCSB s-a distanţat momentan la 11 puncte de ocupanta locului 2, CFR Cluj. Pentru echipa lui Mandorlini urmează un meci greu, derby-ul Clujului, contra celor de la U, care va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro mâine, de la ora 19:45.

Florinel Coman va fi suspendat! Centralul meciului Poli Iaşi – FCSB nu l-a iertat după un alt gest controversat!

Florinel Coman va fi suspendat! Extrema stângă a FCSB-ului nu va juca etapa următoare, contra celor de la UTA, după ce a lovit, din afara terenului, o minge care nu depăşise spaţiul jocului.

Centralul partidei, Iulian Călin, i-a arătat cartonaşul galben lui Coman. Vedeta FCSB-ului a ajuns la 4 cartonaşe galbene, aşa că va lipsi o etapă. Următorul meci al FCSB-ului este cel cu UTA de acasă, de peste o lună. FCSB – UTA se va disputa pe 22 ianuarie.

Florinel Coman a fost implicat, recent, într-un episod controversat. Jucătorul de atac al FCSB-ului a fost acuzat că a căutat cel de al doilea cartonaş galben la meciul cu Oţelul, pentru a nu absenta cu CFR Cluj.

Atât Coman, cât şi oficialii FCSB-ului au negat că el ar fi căutat special cartonaşul roşu cu Oţelul. Coman a putut juca în derby-ul cu CFR Cluj, încheiat 1-1, el fiind suspendat la meciul de Cupă contra celor de la FCU Craiova, pierdut de „roş-albaştri” cu 2-0. Meciul respectiv a dus la eliminarea FCSB-ului din Cupa României.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” Vezi toate știrile
Citește și