Închide meniul

Rivaldinho a anunţat obiectivul pe care îl are la Farul în 2024: „O să fie o luptă frumoasă”

Alex Masgras Publicat: 27 decembrie 2023, 14:16

Reclamă
Rivaldinho a anunţat obiectivul pe care îl are la Farul în 2024: „O să fie o luptă frumoasă

Rivaldinho a anunţat obiectivul pe care îl are la Farul în 2024

Rivaldinho, în timpul unui meci / Profimedia

Rivaldinho a anunţat obiectivul pe care îl are la Farul în 2024. Brazilianul a dezvăluit că va da totul pentru a termina cât mai sus în clasament alături de formaţia de la malul mării şi de a prinde un loc în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rivaldinho a oferit un interviu pentru Farul TV în care a analizat anul 2023 şi a recunoscut că se simte foarte bine la echipa lui Gheorghe Hagi.

Rivaldinho a anunţat obiectivul pe care îl are la Farul în 2024

„A fost un an foarte frumos pentru Farul. În primul rând, să fim cu toții sănătoși alături de familiile noastre. Pe plan sportiv îmi doresc să merg cât mai sus cu Farul, să câștigăm multe meciuri, să dăm goluri și să facem toți fanii fericiți în 2024.

A fost o jumătate de an foarte grea, pentru că am avut și meciuri în Europa. Am fost foarte aproape să intrăm și în grupe. O să fie foarte greu play-off-ul, să jucăm acolo. O să fie o luptă frumoasă. Trebuie să facem cât mai bine, să câștigăm meciuri, să facem puncte și să ne îndeplinim obiectivul, să intrăm în play-off.

O să merg acasă la familie, să stăm împreună. Vreau să mă odihnesc, să mă întorc mai puternic și să fac lucruri frumoase alături de Farul. E foarte frig acum, dar m-am obișnuit. E bine că o să stau câteva zile la căldură, în Brazilia”, a declarat Rivaldinho, pentru Farul TV.

Reclamă

Rivaldinho, mesaj pentru fanii celor de la Farul Constanţa

Rivaldinho a avut şi un mesaj pentru fanii celor de la Farul Constanţa, cărora le-a mulţumit pentru susţinerea din 2023 şi îi aşteaptă în continuare alături de echipă şi în 2024:

„Îmi propun să ajut Farul să ajungă acolo sus. Să dau goluri, assisturi și să câștigăm meciuri. Acesta este singurul gând pe care îl am pe planul personal. Vreau ca Farul să câștige fiecare meci.

Le mulțumesc fanilor pentru că au fost alături de noi în acest an, atât în momentele bune, dar și mai puțin bune. Fără ei ar fi foarte greu, iar cu ei suntem mai puternici. Încă o dată, le mulțumesc că au fost alături de noi în acest an și sunt sigur că vom fi tot așa în continuare, împreună”, a mai spus Rivaldinho.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” Vezi toate știrile
Citește și