Închide meniul

Rivaldinho s-a declarat nemulțumit, chiar dacă a marcat în Farul – UTA 2-2: „Nu am fost noi 100%”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 26 octombrie 2023, 22:24

Rivaldinho s-a declarat nemulțumit, chiar dacă a marcat în Farul – UTA 2-2: Nu am fost noi 100%”

Rivaldinho s-a declarat nemulțumit, chiar dacă a marcat în Farul - UTA 2-2:

Rivaldinho / Profimedia

Rivaldinho s-a declarat nemulțumit chiar dacă a marcat în Farul – UTA 2-2. Fiul marelui Rivaldo a vorbit despre partida de la Ovidiu, dar și despre faptul că a reușit să marcheze în Liga 1, după o pauză considerabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Farul și UTA, care a contat pentru o restanță din etapa a 5-a a Ligii 1, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Duelul de la Ovidiu a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Rivaldinho s-a declarat nemulțumit, chiar dacă a marcat în Farul – UTA 2-2:. Ce a transmis atacantul brazilian

„Îmi pare rău că nu am obținut victoria. Era bine dacă marcam și câștigam. Trebuie să analizăm ce am făcut bine, ce nu am făcut bine și să pregătim următorul meci. Pentru un atacant e greu să nu marchezi, tot timpul am avut încredere că voi înscrie, am primit încredere din partea lui mister și din partea staff-ului. Din păcate nu am câștigat totuși.

E foarte greu să vorbim la cald după un meci care nu ne-a plăcut, nu am fost noi 100%. Nu sunt mulțumit cu jocul meu ofensiv, trebuie să îmbunătățim asta, calitate avem, trebuie să facem mai bine tranziția.

E greu, ne dorim să câștigăm fiecare meci, dar suntem echipa campioană, toți vor să ne bată. Suntem conștienți de lucrul ăsta. Trebuie să jucăm mai bine și să câștigăm. Am putea să revenim, să jucăm acel fotbal frumos și să revenim acolo sus.

Reclamă

Îmi doresc să dau cât mai multe goluri, dar obiectivul meu este să ajut Farul să câștige. Dacă dau și gol, ok, dar dacă nu și tot reușim să câștigăm, e mai bine”, a spus Rivaldinho, potrivit digisport.ro.

Meciul Farul – UTA, grav afectat de condițiile meteo!

Condițiile meteo s-au înrăutățit înainte de jumătatea primei reprize a restanței din etapa a 5-a a Ligii 1, la scorul de 2-2. După ce a început ploaia, acțiunile celor două formații nu au mai fost atât de rapide, așa cum s-a întâmplat înainte de minutul 72.

În minutul 72 al duelului, atunci când arădenii au pornit un atac periculos la poarta lui Aioani, o ploaie torențială i-a luat pe nepregătite pe jucătorii celor două formații.

Reclamă 4 / 0/3

Vizibilitatea pe arena de la Ovidiu s-a redus în mod drastic, iar acțiunile de atac ale celor două echipe au fost grav afectate de către aceasta.

Totuși, înainte de minutul 80, ploaia s-a oprit, dar suprafața de joc a fost afectată, având în vedere faptul că pe gazon a căzut o cantitate considerabilă de apă.

În timpul în care a plouat, cele două formații nu au reușit să înscrie vreun gol sau să pornească o acțiune periculoasă. Astfel, scorul a rămas de 2-2, care a fost stabilit în minutul 50, după reușita lui Artean. Golurile au fost marcate de Micovschi (UTA, min 7), Rivaldinho (Farul, min 24), Fabry (UTA, min 27) și de Artean (Farul, min 50).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și