Închide meniul
Foto

Câţi invitaţi au avut, de fapt, Ianis Hagi şi Elena la petrecerea de cununie! Dezvăluiri savuroase despre show-ul lui Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 27 decembrie 2023, 19:31

Reclamă
Câţi invitaţi au avut, de fapt, Ianis Hagi şi Elena la petrecerea de cununie! Dezvăluiri savuroase despre show-ul lui Gigi Becali

Câţi invitaţi au avut, de fapt, Ianis Hagi şi Elena la petrecerea de cununie!

Colaj Ianis Hagi, Elena Tănase şi Gigi Becali

S-a aflat câţi invitaţi au avut, de fapt, Ianis Hagi şi Elena la petrecerea de cununie. Unul dintre oamenii prezenţi la evenimentul fiului „Regelui”, Gabi Balint, a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit că au fost mai puţini invitaţi faţă de cât s-a vehiculat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi s-a cununat civil cu Elena, chiar în prima zi de Crăciun. Cei doi au dat o petrecere pe cinste, la un restaurant select din Nordul Bucureştiului.

Câţi invitaţi au avut, de fapt, Ianis Hagi şi Elena la petrecerea de cununie

Gabi Balint s-a numărat printre oamenii de fotbal care au participat la petrecerea dată de Ianis Hagi şi Elena. Fostul internaţional a dezvăluit faptul că s-a salutat cu Gigi Becali, în ciuda rivalităţii din fotbal. Acesta a mai transmis faptul că patronul de la FCSB „şi-a adus aminte de tinereţe”, dat fiind show-ul făcut.

De asemenea, Balint a mai mărturisit că de fapt, nu au fost 400 de invitaţi, ci mult mai puţin. Acesta susţine că de fapt, la petrecerea dată de Ianis Hagi şi Elena au venit aproximativ 200 de persoane.

„M-am întâlnit, ne-am salutat, ne-am dat mâna ca niște oameni civilizați. E, și-a mai adus aminte de tinerețe și el.

Reclamă
Reclamă

A fost o petrecere frumoasă, dar nu cu 400 de invitați, cum s-a scris. Au fost 200 și ceva de persoane”, a declarat Gabi Balint, conform digisport.ro.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce a cântat şi a dansat la cununia lui Ianis Hagi

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce a cântat şi dansat la cununia lui Ianis Hagi, nu s-a lăsat aşteptată. Becali a făcut show la cununia fiului lui Gică Hagi.

Gigi Becali a cântat pentru Ianis Hagi şi a aruncat cu banii în stânga şi în dreapta pe dedicaţii. Deşi anunţase că nu mai merge la astfel de evenimente, Gigi Becali a spus că a făcut această excepţie pentru Hagi, cel care este naşul de cununie akl patronului de la FCSB.

Reclamă

„Eu nu mă duc la nunți și la botezuri. Singurul e Gică pentru că e primul eveniment, e băiatul lui, de aia m-am dus. Mi-am adus aminte de tinerețe”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

În imaginile care au devenit virale, Gigi Becali este surprins în mijlocul ringului de dans. Acesta avea și el un microfon și a cântat alături de Pindu. La un moment dat, latifundiarul din Pipera a cerut următoarea piesă, „Opa, Opa”, fiind una extrem de cunoscută în rândul machedonilor.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și