Închide meniul
Foto

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce a cântat şi a dansat la cununia lui Ianis Hagi: „De aia m-am dus!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 decembrie 2023, 23:35

Reclamă
Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce a cântat şi a dansat la cununia lui Ianis Hagi: „De aia m-am dus!”

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce a cântat şi dansat la cununia lui Ianis Hagi. Becali a făcut show la cununia fiului lui Gică Hagi.  

Gigi Becali a făcut show la cununia lui Ianis Hagi/ Constanța Info

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce a cântat şi dansat la cununia lui Ianis Hagi. Becali a făcut show la cununia fiului lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a cântat pentru Ianis Hagi şi a aruncat cu banii în stânga şi în dreapta pe dedicaţii. Deşi anunţase că nu mai merge la astfel de evenimente, Gigi Becali a spus că a făcut această excepţie pentru Hagi, cel care este naşul de cununie akl patronului de la FCSB.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce a cântat şi dansat la cununia lui Ianis Hagi

„Eu nu mă duc la nunți și la botezuri. Singurul e Gică pentru că e primul eveniment, e băiatul lui, de aia m-am dus. Mi-am adus aminte de tinerețe”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

În imaginile care au devenit virale, Gigi Becali este surprins în mijlocul ringului de dans. Acesta avea și el un microfon și a cântat alături de Pindu. La un moment dat, latifundiarul din Pipera a cerut următoarea piesă, „Opa, Opa”, fiind una extrem de cunoscută în rândul machedonilor.

Vezi video AICI cu momentul în care Gigi Becali a dansat și a cântat la cununia lui Ianis Hagi.

Reclamă

Gigi Becali a aruncat cu banii pe dedicații la cununia lui Ianis Hagi! Momente de senzație la petrecerea fiului „Regelui”

Gică Hagi este nașul de cununie al lui Gigi Becali, astfel că patronul de la FCSB nu putea lipsi de la petrecerea de cununie a lui Ianis Hagi. „Prințul” s-a cununat civil cu Elena Tănase, chiar în prima zi de Crăciun.

Gigi Becali a dansat și a cântat la petrecerea dată într-un restaurant select din București. Latifundiarul din Pipera a dat chiar și dedicații, aruncând cu bani spre scena care era ocupată de un solist care cânta melodii machedonești.

Gigi Becali a dat dedicații pentru întreaga familie a lui Gică Hagi, nașul și prietenul său: „Pentru familia nașului! Trăaiscă!”, a strigat solistul, după ce a primit banii de la milionarul din Pipera.

Reclamă 4 / 0/3

Vezi AICI momentul în care Gigi Becali aruncă cu banii pe dedicații.

Ianis Hagi, dezvăluire fabuloasă în ziua în care s-a cununat civil cu Elena

Ianis Hagi a făcut o dezvăluire fabuloasă în ziua în care s-a cununat civil cu Elena Tănase. Ianis Hagi a spus că se descurcă la fel de bine ca pe terenul de fotbal şi pe ringul de dans.

Mai mult, Ianis a glumit şi a spus că acesta a fost şi sfatul pe care l-a primit de la tatăl său atunci când era mic. Gică Hagi a dovedit de-a lungul anilor că se pricepe la dans la fel de bine cum a făcut-o la fotbal.

„Mă descurc pe ringul de dans, pentru că sunt machedon şi am învăţat de mic să dansez la fiecare eveniment, nuntă, botez, orice. Mă descurc, nu mă fac de ruşine. Aşa mi-a spus tata de mic: şi fotbal, şi pe ringul de dans”, a spus Ianis Hagi conform fanatik.ro.

Ianis a vorbit și despre realizările din 2023, revenirea după accidentare și mutarea în Spania.

„E o zi specială, așa a vrut Dumnezeu, să fie cununia civilă în prima zi de Crăciun. O să fie o zi de care o să ne aducem mereu aminte. Suntem fericiți, avem două familii care ne respectă, ne susțin necondiționat, ne iubesc și noi la rândul nostru îi iubim și îi respectăm și suntem fericiți că am făcut acest pas important în viața noastră.

Pentru 2024, să fie toată lumea sănătoasă. Eu sper să fiu tot așa sănătos, familia, putere de muncă și, cum am zis să fim sănătoși. Atâta timp cât ești sănătos, ai putere de muncă și poți să îți realizezi obiectivele”, a declarat Ianis Hagi, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și