Închide meniul

Decizie radicală luată de Karim Benzema, după ce a fost pus la zid în Arabia Saudită

Alex Masgras Publicat: 28 decembrie 2023, 14:28

Reclamă
Decizie radicală luată de Karim Benzema, după ce a fost pus la zid în Arabia Saudită

Decizie radicală luată de Karim Benzema

Karim Benzema, în timpul meciului Al Ittihad - Al Nassr / Profimedia

Decizie radicală luată de Karim Benzema! Transferul starului francez la Al Ittihad nu a fost pe măsura aşteptărilor, iar Balonul de Aur din 2022 a devenit rapid ţinta criticilor în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimul meci, în derby-ul dintre Al Ittihad şi Al Nassr, câştigat de echipa lui Cristiano Ronaldo cu 5-2, Benzema a avut o nouă prestaţie modestă.

Decizie radicală luată de Karim Benzema!

În urma ultimelor critici, francezul a luat o decizie radicală. Fostul star de la Real Madrid şi-a şters contul de Instagram. Pe Twitter, contul este încă deschis, dar nu a mai postat acolo de pe 5 decembrie.

Atât presa din Arabia Saudită, cât şi fanii lui Al Ittihad l-au criticat pe Karim Benzema pentru prestaţiile sale. Suporterii campioanei din sezonul trecut l-au poreclit „Ben Hazima”, care înseamnă „fiul înfângerii”.

Walid Al-Faraj, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din Arabia Saudită, susţine că distanţa dintre fani şi francez devine din ce în ce mai mare pe zi ce trece:

Reclamă

„Destinaţia părea perfectă pentru francez, ţinând cont de cultura şi religia sa, dar şi de nivelul competiţiei. Cu toate acestea, nu a reuşit să facă diferenţa. Mai presus de toate, pare că nici nu încearcă. E ca şi cum le spune fanilor că a venit doar ca să se distreze”, a spus jurnalistul arab, citat de marca.com.

Mai mult, acesta l-a comparat cu fostul său coechipier de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, starul lui Al-Nassr şi cel mai bun marcator din 2023, cu 53 de reuşite:

Reclamă 4 / 0/3

„Când Ronaldo a ajuns aici în luna ianuarie, a dat semne că vrea să joace. Benzema nu îţi oferă nimic. Pare că echipa nu îl place. Pare că nu e comod deloc, nu ştiu din ce motiv”, a mai spus Walid Al-Faraj.

După 18 etape, Al Ittihad se află pe locul 6 în Arabia Saudită, fără şanse la titlu. Al Hilal, echipa de pe primul loc, are un avans de 22 de puncte. În 20 de partide disputate pentru Al Ittihad în toate competiţiile, Karim Benzema a marcat 12 goluri şi a oferit 5 pase de gol.

Al Ittihad şi-a aflat adversara din optimile Ligii Campionilor Asiei

Al Ittihad şi-a aflat adversara din optimile Ligii Campionilor Asiei, competiţiei care este transmisă în AntenaPLAY. Echipa lui Karim Benzema va lupta pentru un loc în sferturile de finală cu Navbahor, formaţie din Uzbekistan.

Al Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, va juca împotriva câştigătoarei dintre FC Nasaf (Uzbekistan) şi Al Ain (Emiratele Arabe Unite), dacă va ajunge în sferturi. În optimi, Al Nassr va juca cu Al Fayha.

Optimile de finală ale Ligii Campionilor

Vest

  • FC Nasaf – Al Ain FC
  • Al Fayha FC – Al Nassr
  • Sepahan SC – Al Hilal
  • Navbahor – Al Ittihad

Est

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și