Închide meniul

Prima plecare de la FCSB în 2024! Jucătorul care este în negocieri cu o rivală din Liga 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2024, 14:42

Reclamă
Prima plecare de la FCSB în 2024! Jucătorul care este în negocieri cu o rivală din Liga 1

Când va juca FCSB singurul amical din cantonamentul din Turcia

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci / Profimediaimages

Se pregătește prima plecare de la FCSB în 2024. Unul dintre jucătorii care a fost pus pe „lista neagră” de Gigi Becali este în negocieri cu o rivală din Liga 1. Este vorba despre Dorin Rotariu, care a fost anunțat că nu va pleca în cantonament dacă nu își va găsi o altă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a fost dorit de șefii lui Dinamo, dar fanii nu au agreat o revenire a jucătorului în Ștefan cel Mare. Totuși, în ultimele zile din 2023 a apărut o variantă surpriză pentru jucătorul care încasează un salariu lunar uriaș la FCSB, mai exact 20.000 de euro.

Prima plecare de la FCSB în 2024. Dorin Rotariu poartă negocieri cu o rivală a roș-albaștrilor din Liga 1

Potrivit prosport.ro, Dorin Rotariu este dorit la U Cluj. Negocierile au început și se așteaptă răspunsul final al atacantului care a jucat în numai 5 meciuri din Liga 1 pentru FCSB. Cel mai probabil, acestea vor fi gata în următoarele ore și Rotariu va fi prima plecare din lotul lui Elias Charalambous.

Conducătorii „Șepcilor Roșii” au fixat ca obiectiv intrarea în play-off și vor să îl aducă pe Rotariu lângă Alex Chipciu și Dan Nistor. I-ar fi transmis fotbalistului de la FCSB să dea cât mai repede un răspuns, pentru a avea lotul complet la reunire.

U Cluj i-a „suflat” deja lui Dinamo un jucător de pe lista de transferuri. Este vorba despre mijlocașul brazilian Roger, care a fost la CFR Cluj.

Reclamă

Universitatea Cluj a bifat al doilea transfer al iernii. Roger Junio Rodrigues Ferreira (27 de ani) este noul jucător al echipei noastre. Mijlocașul ofensiv brazilian are în palmares două titluri de campion în Letonia și unul în România, dar și peste 80 de meciuri în Superliga„, au anunțat oficialii clubului ardelean.

Dorin Rotariu, asaltat cu oferte după ce Gigi Becali l-a pus pe „lista neagră” la FCSB

Gigi Becali s-a convins de Rotariu după numai 7 meciuri jucate în tricoul roş-albastru. L-a anunţat să îşi caute echipă, iar fostul internaţional român a primit deja două propuneri.

Dorin Rotariu este dorit și de alte două echipe din Liga 1: Hermannstadt şi Sepsi Sf. Gheorghe. Dacă va ajunge la Sibiu, Gigi Becali este dispus să îi achite în continuare jumătate din salariu lui Rotariu.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera încearcă să îl trimită „la pachet” la Hermannstadt şi pe Eduard Radaslavescu. Totuşi, s-a lovit de refuzul jucătorului în vârstă de 19 ani. Tânărul mijlocaş a jucat în 8 meciuri stagionale, dar a fost o singură dată titular.

Jucătorii nu poți să-i dai afară, poți să te înțelegi cu ei. Cu Hermannstadt am zis, îl vor pe Rotariu și am zis să-l ia și pe Ganea. Pe Crețu s-ar putea să-l țin, să-i prelungesc.

Pe Radaslavescu îl vor. Când ești idiot în viață, trebuie să plătești. Să mă ierte Dumnezeu, dar idiot sunt. Cum să-i dai lui Rotariu 20.000?„, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat Vezi toate știrile
Citește și