Închide meniul

Campioana care încearcă să deturneze transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Sky Sport: „Cel mai fierbinte nume!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2024, 17:03

Reclamă
Campioana care încearcă să deturneze transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Sky Sport: „Cel mai fierbinte nume!

Campioana care încearcă să deturneze transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham

Radu Drăguşin, în meciul cu Juventus / Profimediaimages

S-a aflat cine este campioana care încearcă să deturneze transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Anunțul momentului tocmai a fost făcut de jurnaliștii de la Sky Sport. Aceștia au dezvăluit că se dă o luptă nebună pentru semnătura fundașului român de la Genoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit sport.sky.it, Napoli este echipa care nu renunță la jucătorul de 21 de ani. Aurelio De Laurentiis îl dorește îl aducă pe Drăgușin la deținătoarea titlului din Serie A. Pregătește o ofertă cu care să îl oprească pe internaționalul român din drumul spre Premier League.

Campioana care încearcă să deturneze transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham

Radu Drăgușin este cel mai fierbinte nume de pe piața transferurilor. De el se interesează mai multe cluburi, atât pentru calitățile sale defensive, cât și pentru abilitățile de marcator. Este dorit de Napoli, dar și de Tottenham. Dacă Genoa va primi oferta potrivită, îi va fi greu să spună nu!

Clubul rossoblu îl evaluează la 30 de milioane de euro. Tottenam ar putea prezenta o primă ofertă scrisă în următoarele zile. Totuși, între Napoli și Genoa s-a deschis discuția în privința lui Zanoli, astfel că azzurrii ar putea profita. De Laurentiis a promis că va face o campanie de transferuri spectaculoasă„, anunță sursa citată anterior.

Radu Drăgușin este pe punctul de a deveni cel mai scump jucător român din istorie. Negocierile pentru transferul lui sunt pe ultima sută de metri. Fundașul de 21 de ani și-a dat deja acordul pentru a ajunge la Tottenham.

Reclamă

Specialist în materie de transferuri, Fabrizio Romano a anunțat că Tottenham este dispusă să achite 25 de milioane de euro. Genoa ține însă de preț și vrea cu 5 milioane mai mult! Chiar și așa, se poate ajunge în următoarele ore la o înțelegere.

Radu Drăgușin a acceptat deja propunerea lui Tottenham pentru un contract pe lungă durată. Negocierile cu Genoa pentru fundașul român sunt în desfășurare.

Genoa vrea 30 de milioane de euro în schimbul lui Drăgușin, Spurs încearcă să obțină transferul pentru 25 de milioane de euro. Negocierile avansează”, a precizat Fabrizio Romano pe 31 decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Clauza prin care Radu Drăguşin va putea ajunge la Barcelona sau Real Madrid pentru 80 de milioane de euro

Spurs îi oferă internaţionalului nostru un contract valabil pe cinci sezoane, cu un salariu anual de 3 milioane de euro.

Dar asta nu e tot. Prosport.ro anunţă ce clauză uriaşă va avea românul în noua sa înţelegere cu Tottenham. Cluburile uriaşe din afara Premier League, precum PSG, Real Madrid, Barcelona sau Bayern Munchen, vor fi nevoite să achite 80 de milioane de euro pentru a-l transfera în viitor pe Radu.

Chiar dacă aceasta este o clauză uriaşă, ea este impusă de staff-ul românului, care este pus la curent cu duritatea cu care oficialii lui Spurs negociază transfeerurile de marcă. Astfel, dacă această clauză va rămâne în picioare, orice club care va achita în viitor 80 de milioane de euro îl va cumpăra pe loc pe fundaşul cotat acum la 20 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:20
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!”
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus Vezi toate știrile
Citește și