Închide meniul

Clauza prin care Radu Drăguşin va putea ajunge la Barcelona sau Real Madrid pentru 80 de milioane de euro

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 decembrie 2023, 20:01

Clauza prin care Radu Drăguşin va putea ajunge la Barcelona sau Real Madrid pentru 80 de milioane de euro

Clauza prin care Radu Drăguşin va putea ajunge la Barcelona sau Real Madrid pentru 80 de milioane de euro

Radu Drăguşin, în tricoul lui Genoa - Profimedia Images

Radu Drăguşin va putea ajunge la Barcelona sau Real Madrid pentru 80 de milioane de euro. Aceasta este clauza pe care reprezentanţii românului vor s-o impună în contractul cu Tottenham, club care face tot posibilul să-l aducă pe Drăguşin în Premier League încă din această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham pare iminent, fiind anunţat de mai mulţi jurnalişti celebri din Europa, precum Fabrizio Romano. Singura necunoscută a rămas suma de transfer. Spurs îi oferă internaţionalului nostru un contract valabil pe cinci sezoane, cu un salariu anual de 3 milioane de euro.

Clauza prin care Radu Drăguşin va putea ajunge la Barcelona sau Real Madrid pentru 80 de milioane de euro

Dar asta nu e tot. Prosport.ro anunţă ce clauză uriaşă va avea românul în noua sa înţelegere cu Tottenham. Cluburile uriaşe din afara Premier League, precum PSG, Real Madrid, Barcelona sau Bayern Munchen, vor fi nevoite să achite 80 de milioane de euro pentru a-l transfera în viitor pe Radu.

Chiar dacă aceasta este o clauză uriaşă, ea este impusă de staff-ul românului, care este pus la curent cu duritatea cu care oficialii lui Spurs negociază transfeerurile de marcă. Astfel, dacă această clauză va rămâne în picioare, orice club care va achita în viitor 80 de milioane de euro îl va cumpăra pe loc pe fundaşul cotat acum la 20 de milioane de euro.

Dacă Drăguşin s-a înţeles deja cu Spurs, totul se decide în următoarea perioadă între cele două cluburi: Tottenham a oferit deja 25 de milioane de euro, dar grifonii nu lasă din preţul celor 30 de milioane de euro cerute. Cel mai probabil, cele două părţi vor ajunge la un numitor comun şi Radu va deveni, la 21 de ani, cel mai scump român din istorie.

Reclamă

Florin Manea anunţă că transferul lui Radu Drăguşin nu e încă făcut

După ce Fabrizio Romano a dezvăluit că doar anumite mici detalii mai stau în calea transferului la Tottenham al jucătorului cu două goluri marcate în acest sezon de Serie A, agentul său a negat că cele două cluburi ar fi bătut palma.

”Nu-i adevărat. N-a bătut palma cu nimeni, deocamdată. Mie nu mi-a parvenit niciun contract. Nu știu cu cine s-a înțeles. Deocamdată, nu știu nimic. Vom vedea. Genoa trebuie să știe… dacă era ceva, mă anunța.

Eu nu am vorbit cu nimeni. Poate să se întâmple, nu știu. Fabrizio Romano le nimerește, dar, deocamdată, la mine n-a ajuns nimic. Îți spun sincer asta, fără să mă eschivez. Știu că există interes, dar mai mult nu știu.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu ce au vorbit cu Genoa sau dacă au vorbit. Pe mine nu m-a anunțat nimeni, deocamdată, să-mi zică: `Florine, uite, ne-am înțeles cu Tottenham. Înțelege-te și tu`”, a spus Florin Manea, potrivit playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” Vezi toate știrile
Citește și