Închide meniul

CFR Cluj dă marele „tun” pe piaţa transferurilor! Fostul mijlocaş al campioanei Italiei vine în Gruia pentru a semna contractul

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2024, 18:40

Reclamă
CFR Cluj dă marele „tun pe piaţa transferurilor! Fostul mijlocaş al campioanei Italiei vine în Gruia pentru a semna contractul

CFR Cluj dă marele "tun" pe piaţa transferurilor

Omar El Kaddouri, aproape de a semna cu Neluţu Varga / Colaj AS.ro/Profimediaimages

CFR Cluj dă marele „tun” pe piaţa transferurilor în încercarea de a câştiga titlul. Omar El Kaddouri (33 de ani), fost mijlocaş al campioanei Italiei, este aşteptat în Gruia pentru a semna contract. Neluţu Varga încearcă să dea o nouă lovitură de imagine, după despărţirea de Yevhen Konoplyanka.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El Kaddouri are un CV extraordinar. Napoli îl transfera de la Brescia în 2012, pentru 3.4 milioane de euro. Jucătorul care are 30 de selecţii şi 5 goluri în naţionala Marocului a mai evoluat pentru italienii de la Sudtirol, Torino şi Empoli până să fie antrenat de Răzvan Lucescu la PAOK.

CFR Cluj dă marele „tun” pe piaţa transferurilor

După şase ani petrecuţi în Grecia, Omar El Kaddouri a devenit liber de contract şi poate îmbrăca tricoul lui CFR Cluj. Jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com au făcut anunţul.

Întăriri la Cluj. Omar El Jaddouri, mijlocaşul născut în 1990, va veni. Negocierile au loc acum şi sunt aproape de a se finaliza. Directorul sportiv Răzvan Zanfir şi antrenorul Andrea Mandorlini sunt gata să-i ureze bun venit. Fostul jucător al lui Napoli reprezintă un transfer important, care va ajuta departamentul median„, anunţă jurnaliştii italieni.

El Kaddouri a câştigat un titlu cu PAOK şi trei Cupe ale Greciei. A reuşit 4 goluri şi 7 pase decisive în cele 95 de meciuri jucate pentru trupa lui Răzvan Lucescu.

Reclamă

Omar a avut cifre spectaculoase şi în Serie A. A avut 108 apariţii şi a marcat 12 goluri. A fost autorul şi a 16 pase decisive. În prezent, cota lui de piaţă este de 600.000 de euro.

Konoplyanka îl face praf pe Andrea Mandorlini după despărţirea de CFR Cluj

Yevhen Konoplyanka îl face praf pe Andrea Mandorlini după despărţirea de CFR Cluj. Fotbalistul de 34 de ani, care are un CV impresionant, dar care a jucat numai 4 meciuri pentru CFR Cluj, a criticat stilul italianului Mandorlini.

Konoplyanka a făcut mai multe declaraţii dure la adresa tehnicianului italian, dar şi la adresa conducerii grupării ardelene. Konoplyanka acuză că mai are de primit bani de la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Din cele cinci salarii pe care ar fi trebuit să mi le achite, Cluj mi-a plătit unul singur. Încă nu s-a rezolvat situația mea”, a declarat jucătorul, potrivit site-urilor Tribuna.com și Sport.ua.

Nu am cerut o a doua șansă. I-am zis doar președintelui că, dacă acest antrenor, Mandorlini, continuă la echipă, eu nu mai am ce face acolo. Stilul său e numai «dă și fugi!»”, a spus fostul jucător al Sevillei şi al lui Schalke despre antrenorul lui CFR Cluj.

Konoplyanka a negat acuzaţiile că s-ar fi prefăcut accidentat. „O prostie absolută. Să vadă de câte ori am stat pe bancă când eram gata să joc. Dacă nu eram apt, n-aș mai fi fost inclus în lot”, a subliniat el.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și