Închide meniul

Konoplyanka îl face praf pe Andrea Mandorlini după despărţirea de CFR Cluj: „Le-am spus că nu rămân cu acest antrenor”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 ianuarie 2024, 15:41

Reclamă
Konoplyanka îl face praf pe Andrea Mandorlini după despărţirea de CFR Cluj: „Le-am spus că nu rămân cu acest antrenor

Konoplyanka îl face praf pe Andrea Mandorlini după despărţirea de CFR Cluj

Konoplyanka, într-un meci pentru CFR Cluj / Profimedia Images

Yevhen Konoplyanka îl face praf pe Andrea Mandorlini după despărţirea de CFR Cluj. Fotbalistul de 34 de ani, care are un CV impresionant, dar care a jucat numai 4 meciuri pentru CFR Cluj, a criticat stilul italianului Mandorlini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Konoplyanka a făcut mai multe declaraţii dure la adresa tehnicianului italian, dar şi la adresa conducerii grupării ardelene. Konoplyanka acuză că mai are de primit bani de la CFR Cluj.

Konoplyanka îl face praf pe Andrea Mandorlini după despărţirea de CFR Cluj

Din cele cinci salarii pe care ar fi trebuit să mi le achite, Cluj mi-a plătit unul singur. Încă nu s-a rezolvat situația mea”, a declarat jucătorul, potrivit site-urilor Tribuna.com și Sport.ua.

Nu am cerut o a doua șansă. I-am zis doar președintelui că, dacă acest antrenor, Mandorlini, continuă la echipă, eu nu mai am ce face acolo. Stilul său e numai «dă și fugi!»”, a spus fostul jucător al Sevillei şi al lui Schalke despre antrenorul lui CFR Cluj.

Konoplyanka a negat acuzaţiile că s-ar fi prefăcut accidentat. „O prostie absolută. Să vadă de câte ori am stat pe bancă când eram gata să joc. Dacă nu eram apt, n-aș mai fi fost inclus în lot”, a subliniat el.

Reclamă

„L-am întrebat pe tehnician de ce am fost adus. Mi-a spus că sunt multe lucruri la club pe care nici el nu le-a înțeles”

Yevhen Konoplyanka a dezvăluit ce discuţie a putut să poarte cu Andrea Mandorlini. Tehnicianul italian i-ar fi recunoscut că nici el nu a înţeles anumite lucruri de la CFR Cluj.

Când m-am dus la CFR, nu exista comunicare între președinte și antrenor privind jucătorii de care era nevoie și pe ce posturi. CFR joacă 5-3-2. Pur și simplu, nu e loc pentru mine acolo. Asta mi-a zis și antrenorul.

L-am întrebat pe tehnician de ce am fost adus. Mi-a spus că sunt multe lucruri la club pe care nici el nu le-a înțeles

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să vorbesc prea mult, nu vreau să pară că nu fac decât să caut scuze. Doar uită-te la rezultatele formației și răspunsul va fi limpede. Ce e greșit și cine e vinovatul. Fii capabil să admiți propriile greșeli și nu spune că unul se dă lovit, cât timp nu mi s-a permis să joc nici măcar un meci din primul minut”, a mai declarat Konoplyanka.

OFICIAL | Yevhen Konoplyanka este OUT de la CFR Cluj! Neluţu Varga a renunţat la starul ucrainean care primea un salariu uriaş

Yevhen Konoplyanka este OUT de la CFR Cluj! Anunţul oficial a fost făcut de conducătorii clubului. Neluţu Varga a renunţat la starul ucrainean care primea un salariu uriaş în Gruia.

Venit gratis în luna iulie, Konoplyanka a dezamăgit. Atacantul în vârstă de 34 de ani s-a confruntat cu mai multe probleme medicale şi pleacă din România fără niciun gol marcat. A jucat 39 de minute în trei partide din Liga 1.

Jucătorul care are 21 de goluri în 87 de selecţii la naţionala Ucrainei intrase în conflict cu Andrea Mandorlini, după un interviu oferit în ţara natală.

Mulțumim, Yevhen Konoplyanka! Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Yevhen Konoplyanka au ajuns la un acord privind încetarea amiabilă a contractului.

Îi mulțumim pe această cale și îi urăm mult succes în continuare!”, a fost comunicatul transmis pe Facebook de CFR Cluj.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și