Închide meniul

CFR Cluj dă marele „tun” pe piaţa transferurilor! Fostul mijlocaş al campioanei Italiei vine în Gruia pentru a semna contractul

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2024, 18:40

Reclamă
CFR Cluj dă marele „tun pe piaţa transferurilor! Fostul mijlocaş al campioanei Italiei vine în Gruia pentru a semna contractul

CFR Cluj dă marele "tun" pe piaţa transferurilor

Omar El Kaddouri, aproape de a semna cu Neluţu Varga / Colaj AS.ro/Profimediaimages

CFR Cluj dă marele „tun” pe piaţa transferurilor în încercarea de a câştiga titlul. Omar El Kaddouri (33 de ani), fost mijlocaş al campioanei Italiei, este aşteptat în Gruia pentru a semna contract. Neluţu Varga încearcă să dea o nouă lovitură de imagine, după despărţirea de Yevhen Konoplyanka.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El Kaddouri are un CV extraordinar. Napoli îl transfera de la Brescia în 2012, pentru 3.4 milioane de euro. Jucătorul care are 30 de selecţii şi 5 goluri în naţionala Marocului a mai evoluat pentru italienii de la Sudtirol, Torino şi Empoli până să fie antrenat de Răzvan Lucescu la PAOK.

CFR Cluj dă marele „tun” pe piaţa transferurilor

După şase ani petrecuţi în Grecia, Omar El Kaddouri a devenit liber de contract şi poate îmbrăca tricoul lui CFR Cluj. Jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com au făcut anunţul.

Întăriri la Cluj. Omar El Jaddouri, mijlocaşul născut în 1990, va veni. Negocierile au loc acum şi sunt aproape de a se finaliza. Directorul sportiv Răzvan Zanfir şi antrenorul Andrea Mandorlini sunt gata să-i ureze bun venit. Fostul jucător al lui Napoli reprezintă un transfer important, care va ajuta departamentul median„, anunţă jurnaliştii italieni.

El Kaddouri a câştigat un titlu cu PAOK şi trei Cupe ale Greciei. A reuşit 4 goluri şi 7 pase decisive în cele 95 de meciuri jucate pentru trupa lui Răzvan Lucescu.

Reclamă

Omar a avut cifre spectaculoase şi în Serie A. A avut 108 apariţii şi a marcat 12 goluri. A fost autorul şi a 16 pase decisive. În prezent, cota lui de piaţă este de 600.000 de euro.

Konoplyanka îl face praf pe Andrea Mandorlini după despărţirea de CFR Cluj

Yevhen Konoplyanka îl face praf pe Andrea Mandorlini după despărţirea de CFR Cluj. Fotbalistul de 34 de ani, care are un CV impresionant, dar care a jucat numai 4 meciuri pentru CFR Cluj, a criticat stilul italianului Mandorlini.

Konoplyanka a făcut mai multe declaraţii dure la adresa tehnicianului italian, dar şi la adresa conducerii grupării ardelene. Konoplyanka acuză că mai are de primit bani de la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Din cele cinci salarii pe care ar fi trebuit să mi le achite, Cluj mi-a plătit unul singur. Încă nu s-a rezolvat situația mea”, a declarat jucătorul, potrivit site-urilor Tribuna.com și Sport.ua.

Nu am cerut o a doua șansă. I-am zis doar președintelui că, dacă acest antrenor, Mandorlini, continuă la echipă, eu nu mai am ce face acolo. Stilul său e numai «dă și fugi!»”, a spus fostul jucător al Sevillei şi al lui Schalke despre antrenorul lui CFR Cluj.

Konoplyanka a negat acuzaţiile că s-ar fi prefăcut accidentat. „O prostie absolută. Să vadă de câte ori am stat pe bancă când eram gata să joc. Dacă nu eram apt, n-aș mai fi fost inclus în lot”, a subliniat el.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și