Închide meniul

OFICIAL | Mirel Rădoi a semnat cu Al Jazira! Va fi primi un salariu uriaş în Emirate. Lovitură de proporţii

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 ianuarie 2024, 12:43

Reclamă
OFICIAL | Mirel Rădoi a semnat cu Al Jazira! Va fi primi un salariu uriaş în Emirate. Lovitură de proporţii

Mirel Rădoi a semnat cu Al Jazira

Mirel Rădoi, la prezentare / Twitter

Mirel Rădoi a semnat cu Al Jazira, la o zi după ce s-a oficializat despărţirea de Al-Bataeh. Antrenorul român în vârstă de 42 de ani a dat una dintre cele mai mari lovituri ale carierei. Va încasa un salariu uriaş în Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi a fost prezentat de noua sa echipă, după ce a parafat un contract valabil pentru o perioadă de un an şi jumătate. Imagnile tocmai au fost postate pe reţelele sociale de Al Jazira.

Mirel Rădoi a semnat cu Al Jazira

Al Jazira anunţă că a ajuns la un acord cu Mirel Rădoi pentru a prelua echipa timp de un an şi jumătate„, a fost comunicatul clubului.

Fostul selecţioner al României va primi, la Al Jazira, un salariu anual de 2.5 milioane de dolari.

Reclamă

Al-Jazira era în căutarea unui nou antrenor, după ce s-a despărţit de celebrul olandez Frank de Boer, pe 11 decembrie. De atunci, interimatul la echipă îl asigura Bob de Klerk (61 de ani).

Va fi cel de al treilea club pe care îl antrenează Mirel Rădoi în Golf. El a mai fost la Al-Tai, echipă din Arabia Saudită antrenată acum de Laurenţiu Reghecampf, iar după 4 luni în Arabia Saudită s-a mutat la Al-Bataeh, în Emiratele Arabe Unite.

Mirel Rădoi s-a despărţit de Al-Bataeh

Mirel Rădoi s-a despărţit oficial de Al-Bataeh! Antrenorul român a plecat în condiţii foarte bune de la formaţia din prima ligă din Emirate.

Reclamă 4 / 0/3

Rădoi a primit şi un cadou de despărţire din partea conducătorilor lui Al-Bataeh, un tort şi o brăţară.

Al Bataeh îi mulţumeşte şi îşi manifestă aprecierea pentru directorul tehnic al primei echipe, românul Mirel Rădoi, pentru perioada petrecută la club şi pentru eforturile pe care le-a făcut alături de colaboratorii săi. Rădoi a dus echipa la un nivel ridicat şi a obţinut rezultate notabile, ajungând extrem de apreciat în competiţia internă.

Ne-am fi dorit să continuăm împreună, dar el a ales să plece de la clubul nostru. În aceste circumstanţe, contractul s-a încheiat de comun acord. Îi dorim mult noroc pe viitor”, se arată în comunicatul clubului.

Mirel Rădoi a impresionat la Al-Bataeh, echipă fără pretenţii din prima ligă din Emirate. Rădoi o lasă pe Al-Bataeh pe locul 7 în campionat. Formaţia la care va merge, Al Jazira, are pretenţii mult mai mari.

Al Jazira e pe locul 5 acum în campionat, cu 20 de puncte, dar echipa e patronată de şeicul Mansour bin Zayed, care deţine şi Manchester City, iar pretenţiile sunt mult mai mari.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana Vezi toate știrile
Citește și