Închide meniul

OFICIAL | Mirel Rădoi a semnat cu Al Jazira! Va fi primi un salariu uriaş în Emirate. Lovitură de proporţii

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 ianuarie 2024, 12:43

OFICIAL | Mirel Rădoi a semnat cu Al Jazira! Va fi primi un salariu uriaş în Emirate. Lovitură de proporţii

Mirel Rădoi a semnat cu Al Jazira

Mirel Rădoi, la prezentare / Twitter

Mirel Rădoi a semnat cu Al Jazira, la o zi după ce s-a oficializat despărţirea de Al-Bataeh. Antrenorul român în vârstă de 42 de ani a dat una dintre cele mai mari lovituri ale carierei. Va încasa un salariu uriaş în Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi a fost prezentat de noua sa echipă, după ce a parafat un contract valabil pentru o perioadă de un an şi jumătate. Imagnile tocmai au fost postate pe reţelele sociale de Al Jazira.

Mirel Rădoi a semnat cu Al Jazira

Al Jazira anunţă că a ajuns la un acord cu Mirel Rădoi pentru a prelua echipa timp de un an şi jumătate„, a fost comunicatul clubului.

Fostul selecţioner al României va primi, la Al Jazira, un salariu anual de 2.5 milioane de dolari.

Reclamă

Al-Jazira era în căutarea unui nou antrenor, după ce s-a despărţit de celebrul olandez Frank de Boer, pe 11 decembrie. De atunci, interimatul la echipă îl asigura Bob de Klerk (61 de ani).

Va fi cel de al treilea club pe care îl antrenează Mirel Rădoi în Golf. El a mai fost la Al-Tai, echipă din Arabia Saudită antrenată acum de Laurenţiu Reghecampf, iar după 4 luni în Arabia Saudită s-a mutat la Al-Bataeh, în Emiratele Arabe Unite.

Mirel Rădoi s-a despărţit de Al-Bataeh

Mirel Rădoi s-a despărţit oficial de Al-Bataeh! Antrenorul român a plecat în condiţii foarte bune de la formaţia din prima ligă din Emirate.

Reclamă 4 / 0/3

Rădoi a primit şi un cadou de despărţire din partea conducătorilor lui Al-Bataeh, un tort şi o brăţară.

Al Bataeh îi mulţumeşte şi îşi manifestă aprecierea pentru directorul tehnic al primei echipe, românul Mirel Rădoi, pentru perioada petrecută la club şi pentru eforturile pe care le-a făcut alături de colaboratorii săi. Rădoi a dus echipa la un nivel ridicat şi a obţinut rezultate notabile, ajungând extrem de apreciat în competiţia internă.

Ne-am fi dorit să continuăm împreună, dar el a ales să plece de la clubul nostru. În aceste circumstanţe, contractul s-a încheiat de comun acord. Îi dorim mult noroc pe viitor”, se arată în comunicatul clubului.

Mirel Rădoi a impresionat la Al-Bataeh, echipă fără pretenţii din prima ligă din Emirate. Rădoi o lasă pe Al-Bataeh pe locul 7 în campionat. Formaţia la care va merge, Al Jazira, are pretenţii mult mai mari.

Al Jazira e pe locul 5 acum în campionat, cu 20 de puncte, dar echipa e patronată de şeicul Mansour bin Zayed, care deţine şi Manchester City, iar pretenţiile sunt mult mai mari.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și