Închide meniul
VIDEO

Kylian Mbappe a scris istorie după hattrick-ul din Revel – PSG 0-9. Meciul a fost live în AntenaPLAY

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 ianuarie 2024, 23:52

Reclamă
Kylian Mbappe a scris istorie după hattrick-ul din Revel – PSG 0-9. Meciul a fost live în AntenaPLAY

Kylian Mbappe a scris istorie după hattrick-ul din Revel - PSG 0-9

Profimedia

Kylian Mbappe a scris istorie după hattrick-ul din Revel – PSG 0-9, meci de a fost LIVE în AntenaPLAY. Mbappe a devenit cel mai bun marcator din istoria celor de la PSG în Cupa Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a doborât un nou record în tricoul celor de la PSG, în meciul din Cupa Franţei. După cele 3 goluri marcate cu Revel, Mbappe a ajuns la cifra de 29 de goluri reuşite.

Kylian Mbappe a scris istorie după hattrick-ul din Revel – PSG 0-9

Astfel, Mbappe l-a depăşit în acest clasament pe Francois M’ Pele, cel care avea deţinea recordul cu 28 de goluri.

Kylian Mbappe, „hattrick” de vis pentru PSG în Cupa Franţei!

Kylian Mbappe a marcat un „hattrick” de vis pentru PSG, în duelul din Cupa Franţei. Starul francez a deschis scorul în duelul cu Revel, formaţie din Liga a 6-a şi a marcat şi golul de 4-0, după o pasă superbă, cu călcâiul, a lui Marco Asensio. Tot spaniolul i-a pasat decisiv şi la a treia reuşită. Partida campioanei Franţei se vede live în AntenaPLAY.

Reclamă

Kylian Mbappe a marcat în minutul 16 al duelul cu Revel. Carlos Soler i-a pasat perfect la marginea careului starului francez. Mbappe a preluat şi a şutat pe lângă un apărător al lui Revel.

Execuţia l-a lăsat fără reacţie pe portarul advers, astfel că Mbappe şi-a trecut în cont al doilea gol din 2024.

Ulterior, în minutul 45, Kylian Mbappe a reuşit „dubla”. Marco Asensio i-a pasat spectaculos, cu călcâiul, iar starul francez nu a stat pe gânduri şi a punctat cu o lovitură de cap.

Reclamă 4 / 0/3
Mbappe a reuşit hattrick-ul imediat după pauză, în minutul 47. Tot Marco Asensio i-a pasat decisiv.

Kylian Mbappe a reuşit să mai marcheze un gol şi în duelul din Supercupa Franţei, cu Toulouse. Partida a fost câştigată de campioana Franţei cu 2-0, celălalt gol al meciului fiind marcat de Lee Kang-In.

Dacă va trece de Revel, PSG se va califica în şaisprezecimile Cupei Franţei. În primele meciuri ale zilei transmise în AntenaPLAY, Monaco, Marseille, Lyon şi Toulouse şi-au asigurat calificarea în faza următoare a competiţiei.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act Vezi toate știrile
Citește și