Închide meniul
VIDEO

Kylian Mbappe, „hattrick” de vis pentru PSG în Cupa Franţei! Pasă de geniu, cu călcâiul, a lui Marco Asensio, live în AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 7 ianuarie 2024, 22:36 / Actualizat: 9 ianuarie 2024, 18:14

Reclamă
Kylian Mbappe, „hattrick de vis pentru PSG în Cupa Franţei! Pasă de geniu, cu călcâiul, a lui Marco Asensio, live în AntenaPLAY

Kylian Mbappe a scris istorie după golul din PSG - Real Sociedad

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe a marcat un „hattrick” de vis pentru PSG, în duelul din Cupa Franţei. Starul francez a deschis scorul în duelul cu Revel, formaţie din Liga a 6-a şi a marcat şi golul de 4-0, după o pasă superbă, cu călcâiul, a lui Marco Asensio. Tot spaniolul i-a pasat decisiv şi la a treia reuşită. Partida campioanei Franţei se vede live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a început anul 2024 în forţă. Atacantul lui PSG a marcat două goluri deja, în cele două meciuri bifate.

Kylian Mbappe „hattrick” pentru PSG, în Cupa Franţei

Kylian Mbappe a marcat în minutul 16 al duelul cu Revel. Carlos Soler i-a pasat perfect la marginea careului starului francez. Mbappe a preluat şi a şutat pe lângă un apărător al lui Revel.

Execuţia l-a lăsat fără reacţie pe portarul advers, astfel că Mbappe şi-a trecut în cont al doilea gol din 2024.

Ulterior, în minutul 45, Kylian Mbappe a reuşit „dubla”. Marco Asensio i-a pasat spectaculos, cu călcâiul, iar starul francez nu a stat pe gânduri şi a punctat cu o lovitură de cap.

Reclamă
Mbappe a reuşit hattrick-ul imediat după pauză, în minutul 47. Tot Marco Asensio i-a pasat decisiv.

Kylian Mbappe a reuşit să mai marcheze un gol şi în duelul din Supercupa Franţei, cu Toulouse. Partida a fost câştigată de campioana Franţei cu 2-0, celălalt gol al meciului fiind marcat de Lee Kang-In.

Dacă va trece de Revel, PSG se va califica în şaisprezecimile Cupei Franţei. În primele meciuri ale zilei transmise în AntenaPLAY, Monaco, Marseille, Lyon şi Toulouse şi-au asigurat calificarea în faza următoare a competiţiei.

Kylian Mbappe îi simte lipsa lui Lionel Messi la PSG

Kylian Mbappe îi simte lipsa lui Lionel Messi la PSG. Atacantul parizienilor a acordat un interviu în care a vorbit despre fostul său coechipier de la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

În vara anului 2023, Lionel Messi a părăsit-o pe PSG şi a semnat cu Inter Miami, formaţie din MLS. După două sezoane în care a jucat alături de argentinian, Kylian Mbappe a dezvăluit că îi este dor să joace alături de cel care a cucerit 8 Baloane de Aur.

Kylian Mbappe şi Lionel Messi au avut succes pe plan intern la PSG. Cei doi au câştigat două titluri în Ligue 1 şi o Cupă a Franţei. Cu toate acestea, ei nu au avut parte de succes şi în UEFA Champions League, acolo unde PSG a fost eliminată de două ori în optimile de finală.

Relaţia lui Messi cu fanii parizieni nu a fost cea mai bună în momentul în care s-a produs despărţirea, iar Mbappe este de părere că argentinianul merita mult mai mult respect în Franţa:

„Mereu îţi lipseşte jocul cu Leo Messi. Pentru un atacant ca mine, iubeşti să te demarci şi cu el în echipă cu siguranţă primeşti mingea. E un lux pe care numai el ţi-l poate oferi. Per total, să joc cu el a fost special. Messi merită tot respectul şi în Franţa, el nu a primit respectul pe care îl merita”, a declarat Kylian Mbappe, pentru Amazon Prime Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și