Închide meniul
VIDEO

Revel – PSG 0-9 a fost în AntenaPLAY! Kylian Mbappe&Co, victorie zdrobitoare în Cupa Franţei! Rezultatele zilei

Alex Masgras Publicat: 7 ianuarie 2024, 23:45

Reclamă
Revel – PSG 0-9 a fost în AntenaPLAY! Kylian Mbappe&Co, victorie zdrobitoare în Cupa Franţei! Rezultatele zilei

Revel - PSG 0-9, în Cupa Franţei

Kylian Mbappe, în timpul unui meci pentru PSG/ Profimedia

Revel – PSG 0-9 s-a văzut live în AntenaPLAY, într-un meci din Cupa Franţei. Campioana din Ligue 1 s-a distrat şi a câştigat la un scor zdrobitor partida cu formaţia din Liga a 6-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primele meciuri de duminică, Monaco, Marseille, Lyon şi Toulouse s-au calificat şi ele în şaisprezecimile Cupei Franţei. Monaco a avut nevoie de lovituri de departajare, pentru a trece de Lens.

Revel – PSG 0-9, AntenaPLAY | Lyon, Marseille şi Monaco, victorii în Cupa Franţei

Final! Revel – PSG 0-9! Campioana Franţei s-a calificat la pas în şaisprezecimile Cupei Franţei, după o victorie categorică.

Min. 90: Revel – OSG 0-9! Kolo Muani a reuşit „dubla”, din pasa lui Danilo Perreira.

Min. 87: Revel – PSG 0-8! Ndour a marcat, din pasa lui Kylian Mbappe.

Reclamă

Min. 76: Revel – PSG 0-7! Campioana Franţei marchează pe bandă rulantă. Kolo Muani a înscris şi el, din pasa lui Mukiele.

Min. 70: Revel – PSG 0-6! Goncalo Ramos şi-a trecut şi el numele pe tabelă, după ce a marcat din penalty.

Min. 48: Revel – PSG 0-5! Kylian Mbappe a înscris din nou, din pasa aceluiaşi Marco Asensio.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: Revel – PSG 0-4! Kylian Mbappe a reuşit „dubla”, după ce a primit o pasă de geniu, cu călcâiul, de la Marco Asensio.

Min. 42: Revel – PSG 0-3! Marco Asensio a reuşit să marcheze, cu un şut din interiorul careului, din pasa lui Soler.

Min. 38: Revel – PSG 0-2! Campioana Franţei şi-a mărit avantajul pe tabelă, după un autogol al lui N’Guessan.

Min. 16: Revel – PSG 0-1! Kylian Mbappe a deschis scorul pentru campioana Franţei! Starul francez a punctat cu un şut din interiorul careului.

Min. 1: A început duelul dintre Revel şi PSG!

Echipa de start a PSG-ului: Navas, Mukiele, Beraldo, Danilo, Ugarte, Ndour, Soler, Asensio, Kolo Muani, Ramos, Mbappe

Final! Chambery – Toulouse 0-2! Toulouse a obţinut şi ea biletele pentru faza următoare din Cupa Franţei, după o victorie obţinută fără emoţii în duelul cu Chambery.

Reclamă

Min. 35: Chambery – Toulouse 0-2! Skytta a reuşit „dubla” şi a majorat avantajul echipei sale.

Min. 7: Chambery – Toulouse 0-1! Skytta a reuşit să deschidă scorul pentru oaspeţi.

Update 18:30: A început meciul dintre Chambery şi Toulouse!

Final! Lens – Monaco 2-2 (7-8 d.l.d.). Monaco s-a calificat dramatic în următoarea fază a Cupei Franţei, după ce a învins-o cu 6-5 pe Lens, la penalty-uri.

Pauză! Lens – Monaco 2-2! Câştigătoarea se va decide la loviturile de departajare.

Final! Thionville – Marseille 0-1! Marseille s-a calificat în faza următoare a Cupei Franţei.

Final! Pontarlier – Lyon 0-3! Lyon s-a calificat în următorul tur al Cupei Franţei, după o victorie clară cu Pontarlier!

Min. 63: Lens – Monaco 2-2! Sotoca a reuşit să egaleze, cu un şut din interiorul careului.

Min. 62: Thionville – Marseille 0-1! Aubameyang a deschis scorul pentru formaţia din Ligue 1.

Min. 57: Pontarlier – Lyon 0-3! Lacazette a marcat şi el, cu o lovitură de cap.

Min. 52: Pntarlier – Lyon 0-2! Maitland-Niles a reuşit să majoreze diferenţa.

Min. 45: Pntarlier – Lyon 0-1! Cherki a reuşit să deschidă scorul pentru formaţia din Ligue 1!

Min. 43: Lens – Monaco 1-2! Gazdele au reuşit să reducă din diferenţă prin Maouassa, care a marcat cu un şut în forţă.

Min. 21 în Lens – Monaco 0-2! Aklicouche a majorat diferenţa.

Min. 1 în Lens – Monaco 0-1! Ben Yedder a deschis scorul după câteva secunde.

Min. 1: Au început meciurile Thionville – Marseille, Lens – Monaco şi Pontarlier – Lyon.

Ziua începe la 15:30 cu trei meciuri LIVE în AntenaPLAY. Granzii din Ligue 1 joacă în depasare, iar Marseille va merge pe terenul celor de la Thionville, formaţie din al cincilea eşalon al Franţei.

Tot de la 15:30 joacă şi Lyon, care va merge pe terenul celor de la CA Pontarlier, o altă formaţie din liga a treia. Un duel mai echilibrat va fi cel dintre Lens şi Monaco, duel care începe de la aceeaşi oră.

Ziua continuă cu duelul dintre Chambery şi Toulouse, urmând ca ziua să se încheie cu meciul de la 21:45. Kylian Mbappe şi starurile lui PSG merg pe terenul celor de la US Revel, formaţie din liga a şasea.

Kylian Mbappe îi simte lipsa lui Lionel Messi la PSG

În vara anului 2023, Lionel Messi a părăsit-o pe PSG şi a semnat cu Inter Miami, formaţie din MLS. După două sezoane în care a jucat alături de argentinian, Kylian Mbappe a dezvăluit că îi este dor să joace alături de cel care a cucerit 8 Baloane de Aur.

Kylian Mbappe şi Lionel Messi au avut succes pe plan intern la PSG. Cei doi au câştigat două titluri în Ligue 1 şi o Cupă a Franţei. Cu toate acestea, ei nu au avut parte de succes şi în UEFA Champions League, acolo unde PSG a fost eliminată de două ori în optimile de finală.

Relaţia lui Messi cu fanii parizieni nu a fost cea mai bună în momentul în care s-a produs despărţirea, iar Mbappe este de părere că argentinianul merita mult mai mult respect în Franţa:

„Mereu îţi lipseşte jocul cu Leo Messi. Pentru un atacant ca mine, iubeşti să te demarci şi cu el în echipă cu siguranţă primeşti mingea. E un lux pe care numai el ţi-l poate oferi. Per total, să joc cu el a fost special. Messi merită tot respectul şi în Franţa, el nu a primit respectul pe care îl merita”, a declarat Kylian Mbappe, pentru Amazon Prime Sport.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și