Închide meniul

Ioan Andone nu crede că Dinamo se va salva de la retrogradare: „Când nu ai calitate, ai probleme”

Alex Ioniță Publicat: 8 ianuarie 2024, 12:15

Reclamă
Ioan Andone nu crede că Dinamo se va salva de la retrogradare: Când nu ai calitate, ai probleme”

Ioan Andone nu crede că Dinamo se va salva de la retrogradare

Ioan Andone, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Ioan Andone nu crede că Dinamo se va salva de la retrogradare. Legenda echipei din Ştefan cel Mare a vorbit despre şansele echipei pregătite de Zeljko Kopic de a rămâne în prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul acestui an, „câinii” se află pe penultimul loc în Liga 1, cu doar 16 puncte obținute după cele 21 de etape disputate. În cadrul acestor meciuri, formația alb-roșie a obținut 4 victorii, 4 rezultate de egalitate și 13 înfrângeri.

Ioan Andone nu crede că Dinamo se va salva de la retrogradare. Verdictul legendei din Ștefan cel Mare

Fostul antrenor al formației este de părere că echipa are șanse minime de a se salva de la retrogradare. Totuși, Ioan Andone a menționat faptul că le ține pumnii câinilor, chiar dacă, în opinia sa, șansele de salvare sunt minime.

”Dinamo are nevoie de atacant, s-a văzut în tur că au mari probleme în ofensivă. Burcă a lucrat foarte corect cu ei, dar dacă nu ai calitate, tot timpul ai probleme.

Eu sper să se salveze, chiar și la meciul de baraj. Nu pot să uit anii de la Dinamo. Eu sper să revină, nu au făcut transferuri extraordinare. Vom vedea, dar nu cred”, a spus Ioan Andone, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Jucătorii de la Dinamo par totuși să aibă un moral bun, având în vedere faptul că au încheiat anul precedent cu două victorii, în ultimele două etape. A fost 2-0 cu FC Botoșani și 1-0 cu FC Voluntari.

Înainte de aceste partide, ultimul meci câștigat de Dinamo a fost în luna august a anului trecut. La momentul respectiv, „câinii” se impuneau în fața celor de la Metaloglobus, echipă din Liga a 2-a, cu scorul de 2-1.

Dinamo încearcă o nouă lovitură pe piața transferurilor

Dinamo încearcă o nouă lovitură pe piața transferurilor. Administratorul special al formației din Ștefan cel Mare, Andrei Nicolescu, vrea să aducă la echipă un fost jucător de la Benfica.

Reclamă 4 / 0/3

Este vorba despre Ljubomir Fejsa, care a evoluat în trecut pentru campioana en-titre din Liga Portugal, competiție care se vede live în AntenaPLAY. De asemenea, în anul 2018 acesta era cotat la suma de 15 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Oficialii de la Dinamo încearcă să îl aducă la echipă pe Ljubomir Fejsa. Acum în vârstă de 35 de ani, mijlocașul defensiv a adunat 33 de meciuri în UEFA Champions League.

În momentul de față, Fejsa este liber de contract, după ce s-a despărțit de Partizan Belgrad, în vara anului trecut. Negocierile dintre cele două părți sunt însă complicate, având în vedere că acesta nu este mulțumit de oferta pe care a primit-o din partea celor de la Dinamo, potrivit fanatik.ro.

Oficialii din Ștefan cel Mare, prin vocea lui Andrei Nicolescu, i-au propus un salariu de 12.000 de euro și un bonus consistent, în situația în care echipa s-ar salva de la retrogradare.

Totuși, potrivit sursei citate anterior, Ljubomir Fejsa își dorește un contract mai mare, în care să nu fie inclus bonusul respectiv.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” 18:09 Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită! Un nou sezon ratat pentru Cristiano Ronaldo 18:00 VIDEONorwich – Leeds 0-0 şi West Brom – Southampton 0-0, în AntenaPLAY! Remize în turul barajului de promovare în Premier League 17:54 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană 17:40 Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”. Avertisment pentru Dan Şucu 17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” 16:21 Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului Vezi toate știrile
Citește și