Închide meniul

Sorana Cîrstea, eliminată de Jelena Ostapenko, la Adelaide. Sorana, fără victorie înainte de Australian Open

Dan Roșu Publicat: 9 ianuarie 2024, 9:09

Reclamă
Sorana Cîrstea, eliminată de Jelena Ostapenko, la Adelaide. Sorana, fără victorie înainte de Australian Open

Sorana Cîrstea, eliminată de Jelena Ostapenko, la Adelaide

Sorana Cîrstea. în timpul unui meci - Profimedia Images

Sorana Cîrstea a fost eliminată de Jelena Ostapenko, la Adelaide. Jucătoarea de pe locul 26 WTA a fost învinsă, marţi, în primul tur al turneului, de letona Jelena Ostapenko, cap de serie numărul 6, scor 6-2, 2-6, 4-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ostapenko, numărul 12 mondial, sfertfinalistă la Brisbane International de săptămâna trecută, a avut nevoie de o oră şi 58 de minute pentru a se impune, refuzându-i lui Cirstea, locul 26 mondial, prima victorie din sezonul 2024.

Sorana Cîrstea, eliminată de Jelena Ostapenko, la Adelaide

Ostapenko a câştigat acum patru din cele cinci meciuri disputate împotriva lui Cirstea. De asemenea, Sorana rămâne fără victorie în 2024, după ce a fost eliminată în primul tur şi la Brisbane, de Noskova, 4-6, 6-4, 4-6. Astfel, ea rămâne fără victorie înainte de Australian Open 2024.

Premiul pentru prezenţa în primul tur este de 8.860 de dolari şi 1 punct WTA, iar cel pentru accederea în optimi este de 13.170 de dolari şi 60 de puncte WTA.

Româncele şi-au aflat adversarele din calificările Australian Open

Româncele şi-au aflat adversarele din calificările Australian Open! Irina Bara, Andreea Mitu şi Miriam Bulgaru se pregătesc pentru prima rundă a calificărilor a primului Grand Slam din 2024.

Reclamă

Calificările turneului de la Melbourne se desfăşoară în perioada 8-11 ianuarie, în timp ce turneul va avea loc în perioada 14-28 ianuarie 2024.

Irina Bara, Andreea Mitu şi Miriam Bulgaru şi-au aflat adversarele din primul tur al calificărilor la Australian Open, primul Grand Slam al anului, potrivit news.ro.

Irina Bara, locul 181 mondial, va evolua în primul tur cu rusoaica Iulia Hatouka, poziţia 211 WTA. Andreea Mitu, locul 218 mondial, va evolua cu australianca Talia Gibson, locul 236 WTA.

Reclamă 4 / 0/3

A treia româncă din calificări, Miriam Bulgaru, locul 191 mondial, va evolua în primul tur cu Ye-Xin Ma, locul 219 mondial.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și