Închide meniul

Andrei Nicolescu, pus la zid după campania de transferuri de la Dinamo: „Era în Mexic când trebuia să facă transferuri?”

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2024, 8:50

Reclamă
Andrei Nicolescu, pus la zid după campania de transferuri de la Dinamo: „Era în Mexic când trebuia să facă transferuri?

Andrei Nicolescu, pus la zid după campania de transferuri de la Dinamo

Andrei Nicolescu, după un meci al lui Dinamo / Antena Sport

Andrei Nicolescu a fost pus la zid, după campania de transferuri din această iarnă, de la Dinamo. Basarab Panduru l-a criticat pe administratorul special al trupei din Ştefan cel Mare, pentru faptul că formaţia alb-roşie a făcut un singur transfer în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo l-a transferat doar pe fundaşul central Darko Velkovski. S-a mai zvonit, de asemenea, că Zeljko Kopic a pus ochii şi pe doi jucători din prima ligă din Suedia, însă mutările nu s-au oficializat, până în prezent.

Andrei Nicolescu, pus la zid după campania de transferuri de la Dinamo

Basarab Panduru a răbufnit şi a declarat că Andrei Nicolescu nu ar trebui să aibă pauză, în această iarnă, dată fiind situaţia cu care se confruntă Dinamo. Fostul internaţional l-a criticat în termeni duri pe oficialul „câinilor”, mărturisind că acesta nu şi-a făcut datoria la club în această iarnă.

Totul a pornit după ce Andrei Nicolescu a ales să se relaxeze, în această iarnă, într-o destinaţie exotică, anume Mexic.

„Ce transferuri au încercat? Cum? Erai plecat în Mexic când trebuia să faci transferuri. Nu. E literă de lege, e bază în fotbal: tu, ca manager ce ești, nu ai vacanță când toți au vacanță. Nu eu inventez asta.

Reclamă

Tu trebuie să pregătești asta. Nu că aveam sau n-aveam pregătit. După aia te trezești că ăla nu vine, ăla nu vine. Atunci nu ești manager de fotbal. Nu ai cum, dacă în perioada în care trebuie să muncești, tu mergi în vacanță, că așa merg jucătorii.

Nu ai cum! Tu nu ai vacanță, până se termină perioada asta de transferuri. Nu ai cum să ai vacanță, indiferent cine ești. Că asta faci ca manager. Tu nu iei vacanță, când iau alții. Cu echipa asta…”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Şi Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo

Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo, după ultimele mutări din cadrul clubului. „Procurorul” nu a avut milă de oficialii roş-albilor, despre care susţine că nu au lucruri în comun cu fotbalul, ci vor doar să se facă cunoscuţi.

Reclamă 4 / 0/3

„La Dinamo e firesc să se întâmple ce se întâmplă, că au pus mâna pe echipă nişte oameni care n-au lucruri în comun cu fotbalul. Echipa, prin nişte operaţiuni dubioase, depinde de o societate care depinde de altă societate.

Eu nu cred că sunt bani de transferuri, acum aduci jucători liber de contract. Nu cred că există disponibilităţi financiare care să acopere cheltuielile unui club care vrea să se salveze de la retrogradare.

Cei care au pus mâna pe Dinamo au dorinţa de a se face cunoscuţi prin fotbal, puţină competenţă să conducă echipa”, a declarat Cornel Dinu, conform orangesport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și